Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie macie charakteru dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Wogóle dla mnie anonimowa kobieta która pisze o seksie przez internet jest nikim, jak by nie miała życia w realu , dlatego rzadko coś wychodzi z związku przez kafe i tylko czas się traci pisząc z kimś kogo nigdy się nie ujzy na oczy , co innego przez fotke albo fejsa jak się pisze to przynajmniej ma się jakąś świadomość że ta osoba nie kłamie mówiąc jak się nazywa i oczywiscie można zobaczyć zdjęcie , nie życzę nikomu spotkania martyny zawadzkiej , poznałem ja przez kafeteria i się spotkaliśmy , oczekiwalem że może coś z tego wyjdzie , ale jak zobaczyłem jej twarz to stwierdziłem że nawet bym jej nie pocalowal ,bo bym się brzydzil i na dodatek była grubą i niska .starała się nadrobić morda się jej nie zamykała była równie wygadana jak na forum , chciała mnie podejść żebym ją Poprostu polubił to wtedy nie zwrócę uwagi na wygląd bo ja się jej chyba spodobałem , ale mnie jako starego lisa trudno zaczarowac więc obrazu jej powiedziałem że inaczej ja sobie wyobrażałem i że nie szukam Koleżanki tylko dziewczyny a ona się nie nadaje. I jej czar prysl , poczuła się nie swojo i po chwili uciekła :-)

Gość gość
Też bym od ciebie uciekła łosiu:D

Gość gość
Tutaj zbieraja sie same odrzutki:) i w dodatku mało inteligentne . Idz na fora gazety .pl tam sa babki super