Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

burmasek

O wszystkim i o niczym

Polecane posty

Hello!:) Jak tam u Was pogoda???wczoraj było az za ciepło-dzisiaj niestety pochmurno...Pozdrawiam dziewczyny i zapraszam na śmichy chichy:)Jeżeli ktoś oczywiście ma ochotę pogadać na różne tematy.

Gość skamieniała
zimno, ciemno, smutno i ponuro

Gość Uśmiechnięta cały dzień
Zaczynamy dyskusyjkę ? :-D

Zaczynamy!!!:) tylko zaraz muszę chyba zmykać bo mam wyjazd ale piszcie,piszcie....wieczorem zajrzę;) pozdrawiam!;)

Gość Katoliczka do końca życia
Dzisiaj jest 2 listopada- Dzien Zmarlych. Idziecie na cmentarz ?

Bylam wczoraj na cmentarzu,kawałek drogi ode mnie.Co tam u Was???chyba jednak nie zaczęła się dyskusja...wczoraj poległam.Miłego dzionka życzę:)

Gość gg facet
witam:) ja lubelskie,ładna pogoda,spacer z psem zaliczyłem,teraz troszkę netu a później w fotel i mecz oglądnę,a będzie się działo?

o facet się odezwał :D no i ja lubelskie:) przepraszam jaki meczyk???nie jestem w temacie :D pogoda chyba ładna choć mogłoby słoneczko przeblysnąć

Gość gg facet
jeśli Ciebie to interesuje to lech gra z górnikiem zabrze,w lidze angielskiej też chyba coś będzie.Słońca jak na te porę jest dość,rano w radiu mówili że rok temu o tej porze był -25 w lublinie,brrry

niestety teraz u mnie słońca nie ma ale nie narzekam bo pogoda i tak jest fantastyczna :)

Gość gg facet
to w jakiej okol lubelskiego nie ma teraz słoneczka? w okol puław jest cacy

Gość gg facet
to chyba bliżej zamościa?

Gość gg facet
mam w zamościu rodzinę,na rydze jeżdżę tam czasami,nie przepadam za grzybami ale zbierać uwielbiam:)

niestety nie znam się na grzybach:) jadamy tylko kurki i to kupione:) tak właśnie myślę żeby się w końcu przeszkolić na temat grzybów bo uwielbiam po lesie chodzić ale boję się tych trujących bo łatwo można pomylić

Gość gg facet
jest taka zasada że zbiera się tylko takie grzyby które się zna,ja się nie mylę,troche ojciec mnie nauczył,troche sam z atlasu czerpałem,nie rozumie np.jak kanię ze sromotnikiem można pomylić?dla mnie to kosmos jest:o

kiedyś jako dziecko rozróżniałam...niestety nie bardzo mam z kim iść żeby poinstruował bo jednak książka nie wystarczy. Tylko tyle ze az tak za grzybami nie przepadam więc nie suszę sobie tym głowy- jest to jest:)

Gość Redhead Girl
no i ja lubelskie ;) u mnie pochmurnie ale cieplo ;) w koncu dzien wolny od pracy, wiec kawa, kocyk i ksiazka :D

Gość gg facet
to za czym więcej łazić po tym lesie? hej Red Girl,co czytasz?

jak to za czym łazić po lesie???nie rozumiem...spacer,piękne drzewa,świeze powietrze...raj dla oka i czysty relaks i przyjemność

witaj Redhead Girl:) ja zaraz jakiś obiad a potem zmykam na zumbę:) pomęczyć się a nie odpoczywać no ale mam nadzieję,że to sama przyjemnośc będzie

Gość gg facet
ja już dzisiaj się zmęczyłem,na spacerze z psiakiem,teraz pora nadrobić spalone kalorie,a do wieczora lenistwo,jutro do pracy idę,tam też będę się lenił przed tv i książce,taka praca.

Gość Redhead Girl
Czytam 50twarzy Greya ;) robi sie z tego straszny gniot. Ale jakoś trzeba sobie czas zorganizować ;) *** Fajnie z tą zumbą- też bym chciała :)

e to fajna praca:) ja niestety mam duzo biegania w pracy i jej nadmiar,no i siedzenia tez ale nie takiego zeby ksiazki czytac

Gość gg facet
gdzieś czytałem coś o tej książce,jest tam coś o seksie?

Czytałam Greya i doszłam do połowy-jak przerwałam tak już kilka miesięcy nie mogę siąść i skończyć..i powiem szczerze,że nie wiem czy skończę jakoś przestało mnie ciekawić :D

no zobaczymy jak z tą zumbą czy nie padnę :D potem zajrzyj to napiszę wrażenia:)

gg facet-tak o seksie i aż za dużo tego tematu więc się znudziłam bo w kółko to samo