Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ania 2xl

Co pomaga schudnac Wasze tricki

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰Linda
Straci艂am przy tabletkach foreverslim 10 kg w ci膮gu trzech miesi臋cy. Jestem bardzo zadowolona - nie spodziewa艂am si臋 a偶 takiego efektu, tym bardziej, 偶e zdo艂a艂am go utrzyma膰, bez powrotu dodatkowych kilogram贸w. Mam nadziej臋, 偶e tak ju偶 b臋dzie - 偶a艂uj臋 jednak, 偶e dopiero tak p贸藕no zdecydowa艂am si臋 na kuracj臋 z tabletkami

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰iwa
Mi akurat uda艂o si臋 trwale schudn膮膰 dzi臋ki Foreverslim ale je偶eli odpuka膰 musia艂abym jeszcze kiedykolwiek si臋gn膮膰 po tabletki to ponownie wybra艂abym Foreverslim.Wole nie eksperymentowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
- czarna kawa na czczo - je艣膰 si臋 nie chce - woda z cytryn膮, woda z imbirem, woda z mi臋t膮 - galaretki z herbatek owocowych ze s艂odzikiem i 偶elatyny - 20 kcal a mo偶na si臋 naje艣膰:D - chrom 1 tab dziennie przez 2 tyg, i spokoj ze s艂odyczami na miesi膮c :) - s艂odzik zamiast cukru :) - kakao + woda + s艂odzik - gdy ochota na s艂odkie i na czekolade - mro偶ony banan - gdy ochota na lody - je艣膰 polopieryn臋 i pi膰 kaw臋 - je艣膰 si臋 nie chce - o sudafecie to nawet nie pisze :D :P - ulubiona muzyka w s艂uchawkach lepiej si臋 chodzi na spacery d艂u偶ej wi臋cej spalonych kcal - u艣miechaj si臋 do 艣wiata, b膮d藕 szcz臋艣liwa - gdy zrelaxowana wi臋cej si臋 chudnie :) - na kolacje jedz jedzenie dukan faza 1. pomaga w chudni臋ciu :) - je艣li mam ochote na co艣 s艂odkiego m贸wi臋 sobie - wolno ci zjesc na 艣naidanie... i rano budze sie i juz mi przechodzi :D - ale wszystko co nie zdrowe mozna jesc na 艣niadanie, do wieczora spali si臋 samo do zera :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja o tabletkach wspomagaj膮cych odchudzanie mog臋 powiedzie膰 sporo.Bra艂am kilka r贸偶nych.Teraz bior臋 Foreverslim i widz臋 r贸偶nic臋.Ale 偶eby dzia艂a艂 trzeba si臋 zastosowa膰 do kilku zasad.Na razie efekty s膮 niez艂e 8 kg w d贸l.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
te wasze tabletki to tylko g艂upia reklama, bo gdyby to by艂o takie cudowne to laski nie mia艂y by nadwag臋, wszyscy w polsce byli by chudzi :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aurelia778
Oj ja nie uwa偶am,偶e to tylko reklama sama stosuj臋 suplement i mi pomaga m.in. Afryka艅skie Mango http://szczupla-kobieta.pl jako艣 nigdy sama nie mog艂am schudn膮膰 a dzi臋ki niemu uda艂o mi si臋 i to znaczn膮 ilo艣膰 bo a偶 16kg w 2 miesi膮ce;)

Udost臋pnij ten post