Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana24

Brak popędu u mojego partnera

Polecane posty

Gość zalamana24

Odkad od miesiąca mieszkam ze swoim chlopakiem do zblizenia miedzy nami doszlo moze z 3 razy. On najzwyczajniej w swiecie nie ma juz ochoty chociaz tlumaczy sie tym ze nie ma sily. Dziwne bo jeszcze niedawno potrafilismy kochac sie 3-4 razy dziennie. Co robic ? Niedlugo oszaleje godząc się na obojetność z jego strony... :(

Gość ZAZUU
Mam podobną sytuację, jednak nie mieszkam z chłopakiem ale widujemy się codziennie.. U mnie nie jest az tak źle ale czasami boję się ze już go nie kręce w końcu jesteśmy ze sobą ponad 4 lata, an początku to prawie się nie odklejaliśmy od siebie, a teraz? czasem jest mi az głupio bo ja próbuje go zachęci a on najzwyczajniej idzie spać " bo ktoś przecież rano musi do pracy wstac" i kompletnie nie wiem jak sie z tym uporac. Moze po prostu już ich tak nie podniecamy jak kiedyś. Albo popostu wkradła się rutyna i potrzebują czego nowego, nie ma zielonego pojęcia. Chyba osobiście trzeba ich zapytac. Ty;lko co oni mogą odpowiedziec? :) " a tam przesadzasz.. " i na tym koniec :)

Gość EndgameOrange
Mężczyźni musza przestać jeść tą chemię w mraketowym żarciu. Nie wiem czy wiecie, ale niektóre składniki są celowo dodawane do wszystkiego, żeby obniżyć populację ludzi. ⇒ Zdrowe odżywianie, mało tłuszczu, więcej mięsa i warzyw. ⇒ Witaminy, minerały i aminokwasy. Najważniejszy aminokwas: L-Arginina ⇒ Dużo snu i wypoczynek.

Gość gość
zazdroszcze waszym facetom , ja mam tak z żoną