Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedzinabardzo

Zawiodłam się na chłopaku czy słusznie

Polecane posty

Gość zawiedzinabardzo

Jak byście postąpiły na moim miejscu?? Spotykam się z moim chłopakiem od roku. Zazwyczaj widzimy się w Wrocławiu, ponieważ tam studiuje. Ja pochodzę z Rawicza on z Opola. Przyprzyjże do mnie w weekendy i praktycznie tylko w weekendy się widzimy. Teraz na święta pojechałam do rodzinnego domu. I wiedziałam że praktycznie przez dwa dni będę sama bo moja rodzina będzie w rozjazdach po grobach, dlatego zaprosiłam swojego chłopaka do mnie do domu. Wiadomo spotkalibyśmy się ja nie siedziałabym sama w domu itp (oczywiście wcześniej upewniłam się że on nie będzie wyjeżdżał do rodziny itp). A on stwierdził że ma za daleko i mu się nie chcę (odległość ok 140 km)...Cóż zawiodłam się na nim szczególnie na tekście "Nie chce mi się"...tak jakby nie chciał widzieć się ze mną :/...teraz usycham z tęsknoty i samotności...Czy słusznie jestem nim zawiedziona ???

Gość asaaq12
olej dziada

Gość gość
słusznie, ja bym się zastanowiła po co mi facet, który mówi, ze nie chce mu się do mnie jechać :o

Gość gość
może ma za daleko i szkoda mu na paliwo, ale ogólnie ma cię gdzieś

Gość gość
Jestem facetem i napisze tak . 140 kilometrow to zadna odleglosc zeby spotkac sie z dziewczyna . Porazka , zreszta zwiazek na odleglosc przez rok , nie wroze sukcesu .

Gość zawiedzinabardzo
Tak tylko niestety go kocham :/

Gość gość
Dziwne i niepokojące. Rozumiałabym, gdyby miał w tym czasie jakieś obowiązki, ale skoro to wolne dni, nie chodzi z rodziną po grobach, to powinien się cieszyć, że jest okazja dłużej pobyć z tobą i jechać.

Gość zawiedzinabardzo
Właśnie i to boli najbardziej że nie chciał się spotkać.

Gość gość
został ci wibrator i palce :(

Gość zawiedzinabardzo
Tu nie chodzi o seks tylko o sam fakt przebywania z osobą którą się kocha.

Gość gość
upup

Gość fhgjhkhjkj
zerwij, im prędzej tym lepiej. Pewnie u siebie ma drugą laskę,z którą wolał spędzić ten czas. Zresztą takie olewanie nie świadczy o niczym dobrym. Przerabiałam to. Im wcześniej to skończycie tym lepiej. Oszczędź sobie tego jak będzie Cię olewał coraz bardziej z krótkimi etapami zainteresowania, Ty się będziesz zadręczać co się dzieje a potem i tak się rozstaniecie.

Gość gość
...

Gość gość
Poczekaj na rozwój sytuacji jak się powtórzy zerwij

Gość gość
Miałam dość podobną sytuacje okazało się że ma inną.

Gość gość
Nie zawsze trzeba spędzać czas z drugą połówką! Czasami chcę się posiedzieć przy kominku i przeczytać dobrą książkę, albo po prostu obejrzeć TV. Czasami chcemy odpocząć od reszty świata i tyle, ja bym się nie obraziła. No chyba że robi to nie pierwszy raz - wtedy to zupełnie inna sprawa.