Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet lat 31 który zarabia

Polecane posty

Gość gość

średnio 8 tys zł, czy to mozna już powiedzieć,że dużo??? proszę o wasze normalne opinie

Gość Betts
dla mnie dużo zaczyna sie od 5 cyfr :p

Gość kobieta lat 31
zarabiam 8000-10000, dla mnie jak facet zarabia 8000 to fajnie, ale sensacji nie ma, raczej bez wow

Gość gość
ale dla przeciętnego Polaka, takiego codziennego, bo zakładam,że Ty masz firme po rodzicach bądź wspólnie z mężem itp., jeździsz lepszym mercedesem,ale j amówię o takich zwykłych ludziach

Gość gość
up

Gość gość m
Dużo to pojęcie względne. Potrzebujesz jakiegoś potwierdzenia, że dużo zarabiasz czy jak? Dowartościujesz się, jak ci przeciętni ludzie powiedzą "wow, ale dużo".

Gość kobieta lat 31
nie mam męza, a rodzice pracowali w zakładzie przemysłowym, mama w administracji, wyprowadziłam się 350km od domu i zapewniam cię ze nie miałam żadnych znajomości, nawet nikogo nei znałam w tym mieście. Ale widać jakie masz ograniczone myślenie, tylko współczuć pozostaje

Gość kobieta lat 31
aa i nie jeżdżę mercedesem, bo żal mi kasy na takie głupstwa, ale rozumiem,z e jak człowiek - czytaj facet zarobi 8000 to uważa sie za boga, ja nie mam potrzeby epatowac swoimi zarobkami dookoła i pytać na forum czy to dużo czy mało. jakieś kompleksy leczysz czy co

Gość gość
nie napisałem ,że to o mnie chodzi, raczej sprawdzam opinie innych ludzi w ten sposób , wiesz tzw, opinia publiczna można powiedzieć ... :)

Przeanalizujmy. 31 lat to w Polsce dość mało doświadczenia by tyle zarabiać, do tego temat na kafeterii... Jest to jednak dobry wiek by wypieprzyc z kraju. Funt stoi po niecałe 5zl więc zarabiasz jakieś 1600 funtów. Kobieta zaradna to nowa definicja seksualności.

Gość gość
i być może miałem przez moment ograniczone myslenie, gdyż miałem wrazenie,ze trochę się chwalisz, bo j anie pytałem ile zarabiasz,tylko czy zarobki około 8 tys zł to już duże, jasne,że więcej jest zarabiać 100tys zl miesięcznie ja to wiem, ale nie chodzi mi o takie realia, ale o takie zwykłe, polskie

Gość gość
Piotr- a jako kto pracujesz na wyspach?

Gość gość
up

Gość gość
autorze/autorko tematu, zdajesz sobie sprawę, że 50% społeczeństwa zarabia do 2 tys zł? jeśli nie, to teraz sobie zdaj sprawę i sam/a odpowiedz sobie na swoje durne pytanie.

Ja nie pracuję na wyspach, studiuję w polszy, ale chętnie też bym uciekł :p

Gość gość
jaki chory temat ;/ albo autorka robi sobie jaja, albo w zyciu nie szukala pracy i tym samym nie pracowala ;/ wiekszosc ludzi w polsce zarabia najnizsza czyli ok. 1200 zl na reke, a ta wyskakuje z kwota 8 tysiakow i pyta sie czy duzo ;/ yle to nawet dyrektor w malym banku nie zarobi ;/

Gość gość
Zależy od wielu rzeczy: jeśli to praca 8 godzin dziennie bez przemęczania się i szczególnych umiejetności/ryzyka zawodowo-biznesowego i jest to w Polsce - to bardzo dużo. Jeśli praca wiążę się z delegacjami, nadgodzinami, obsługą niebezpiecznego sprzętu, niszczeniem sobie zdrowia itd. - to dużo gorzej. Jeśli posada wymagała od Ciebie lat studiów i inwestycji w uprawnienia - to też już szału nie ma. Jeśli jesteś stoczniowcem w Norwegii to zarabiasz śmiesznie nisko. Jeśli jesteś kardiologiem - też. Jeśli zarabiasz tyle na kasie w markecie to masz dobrze. Jeśli na własnym biznesie: to zależy. Napisałeś tylko swój wiek i zarobki - to mało żeby coś powiedzieć.

Gość gość
Ja zarabiałem w warszawie 3600,w Anglii 220£,tydzień,wNiemczech 850€ na czysto w Hiszpani tylko straciłem na bilet. W Polsce. najniższą krajowĄ.

Gość gość
to chyba jednak dużo :)

Gość gość
co do zawodu ni epowiem bo zgapicie :) ale owszem trzeba mieć specjalne wykształcenie, a pracuje to zależy czasem po 5 godzin dziennie czasem dwie w weekendy czasem w soboty, powiedzmy jedną w miesiącu

Gość gość
Oczywiscie,ze duzo

Gość TB
Nie rozumiem skąd to pytanie. To Ty sam powinieneś określić czy dla Ciebie to dużo czy za mało.

Gość gość
no widzisz,a jednak pytam innych

Gość TB
dlaczego?

Gość gość
dziękuję,że Cie to interesuje, bo widzisz jak już pisałem wcześniej interesuje mnie zdanie "ogółu", jak zapytałbym znajomych mogli by być nieszczerzy znając mnie na codzień

Gość TB
Sorry, że drążę temat ale ja naprawdę nie rozumiem co Ci da odpowiedź