Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skrzypiąca

najciekawsze randki

Polecane posty

Witam Szukam pomysłu na randkę:) Taką jedyną....nietypową.. Wiadomo,że najważniejsza jest osoba z którą się umawiamy,ale może Ktoś podzieli się pomysłem lub wspomnieniem ? Liczę na Was:)

Gość gość
Użytkownik: skrzypiąca ( ilość tematów: 3, ilość postów: 16 ) w sumie niewiadomo o co tobie chodzi ale dajesz niunia, dajesz:D

Gość to bylo tylko spotkanie
z facetem z neta, juz go wiecej nie zobaczylam, nie interesowal mnie ale romantycznie bylo, nie powiem, mial przyjsc do kafejki w parku, nie mogl trafic, do parku prowadzil most przez rzeke, zadzwonil ze jest po drugiej stronie. zobaczylam go juz z daleka idac mostem.byl prosto z pracy w jaskrawozotlym kombinezonie roboczym.leb ogolony na lyso, dluga broda, na rekach tatuaze, uwielbiam tatuaze, ale w tym przypadku byly to imiona licznych dziatek z wielu zwiazkow (najstarsze juz dorosle, przytrafilo mu sie w liceum) inny facet z neta, ledwo przyszlam do domu a juz jego dziewczyna do mnie zadzwonila (tez ja znalam z neta, ale niezaleznie)

Gość gość
masz meza i wyrywasz innego faceta? :o

nie mam tam wpisałam taki śmieszny dla mnie kawałek ,który przeczytałam gdzieś i nie tak się to wszystko zapisało... poprawiłam się