Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

podwyższona dwukrtonie prolaktyna i wizyta u endokrynologa

Polecane posty

Gość gość

bardzo się boje . moim problemem był nieregularny okres. Byłam u ginekologa pod tym względem jestem całkiem zdrowa, moja pani doktor powiedziała że zanik @ nie ma związku z problemami natury ginekologicznej. Ale skierowała mnie do endokrynologa . Czekam na wizytę już miesiąc i jeszcze poczekam bo mam na 21 listopada.. boje się bo dowiedziałam się że istnieje jakiś rodzaj guza-nie wiem dokładnie o co chodzi a nie chce się nakręcać , prawdopodobnie będę skierowana na tomografie. wczoraj dowiedziałam się że moja ciocia zmarła na tętniaka.. mnie często okropnie boli głowa, nie mogę leżeć, spać takie napady są coraz częstsze . a kiedy ich nie ma to i tak czuje ból głowy i to jest ciągłe..;( czasem biorę po 3-4 tabletki a i tak czuje..do tego kłopot ze wzrokiem ( plamka na jednym oku,niby genetyczna ale nie wiadomo) i problem z widzeniem na to oko (mały ale jest). Prawa strona głowy zawsze boli mnie bardziej i oko po prawej to to "mniej sprawne" Boje sie czy to nie jest jakiś guz bo jakoś dziwnie mi sie to wszystko łączy.. zna sie tu ktoś na tym ? co mi może być ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować