Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ja nie lubie

Polecane posty

Gość gość

Czesc dziewczyny,osobiscie nie lubie psow co nie znaczy ,ze robie im krzywde Po prostu nie chce psa w domu, owszem na podworku jeszcze zniose,ale te kudly w domu ,smrod z psa to nie dla mnie.Moja przyjaciolka , gdy mnie odwiedza zawsze przychodzi z psem do domu.mimo , ze mam podworko pies wprowadzany jest do mieszkania,a przeciez mozna zostawic na dworze w ogrodzeniu.Po jej wizycie podloga brudna ,kudly w dywanie .Poradzcie jak mam jej zasugierowac , ze tak nie chce Wiem ,ze dla niej pies jest jak domownik ,ale czy wypada wprowadzac psa do czyjegos domu?Mam tego dosc ,ale nie chce jej urazic.Czy wy pozwalacie wprowadzac obce psy do waszego domu?

Gość gość
Czy ja jestem dziwakiem?

Gość gość
Skoro to przyjacółka to widocznie może pogadać o wszystkim? Powiedz jej że lubisz psiaki ale nie w swoim domu. Z drugiej strony, może troche przesadzasz? Ja mam psa o którego sierść regularnie dbam i nigdy nie śmierdzi, jednak znam osoby których psiaki niestety niezbyt przyjmnie "pachną" i też nie chciałabym takiego (choć cudownego) "śmierdziuszka" u siebie. Tyle że mam język i mówię co mi leży od razu. Ktoś się obrazi? Trudno. Nie lubię cuchnących dzieci, ani lepkich rączek. Jeżeli ja się mam dostosować do czyichś wymagań, w zamian rządam tego samego.

Gość gość
mi to nie przeszkadza, sama uwielbiam psy i miałam i mam, ale mój jest co tydzień kąpany, codziennie czesany, ma włosy nie sierść więc kudłów nie ma wcale. Kocham psiaki ale rozumiem każdego, ja mogę je wielbić i traktować jak członka rodziny ale nie każdy musi to tolerować. Skoro to twoja przyjaciółka to myślę, że możesz jej to zasugerować, jak prawdziwa przyjaźń zrozumie jak nie to przestanie być przyjaciółką.