Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzis caly dzien siedzie jem i gotuje lub pieke

Polecane posty

Gość gość

ehh

Gość gość
to na jutro masz już przygotowane wszystko ;) I niedzielę masz wolną, możesz wybrać się na długi spacer :) Z rodzinką, oczywiście :)

Gość gościoufka
prawdziwa kura domowa a dogadzasz czasem swojemu kogutkowi?;)

Gość gość
ale ja gotuje i odrazu wszystko jemy. w czwartek zrobilam rosol byl na wczoraj i dzis. ipieklam ciasto. juz nie ma. wiec pomyslaam co tu zrobic- upieklam ptysie. jak na 1 raz wyszly pyszne. pogoda nie zacheca na spacery.

Gość gość
A Twoja rodzina rączek i nóżek nie ma? Nie mogą choćby obiadu ugotować lub sałatki zrobić?

Gość gość
My dziś jedliśmy obiad z czwartku bo w czwartek ugotowalam wieczorem zeby piątek mieć wolny jak pójdziemy na cmentarze a okazalo się ze nas rodzina zaprosila na obiad wiec dziś zjedliśmy ten z czwartku. A dziś upieklam szybko schab. Jutro zrobie zupę pomidorową i ziemniaki się obierze i będzie obiad. Musze sobie odpocząć a nie stać przy garach. Ale jak lubisz autorko to czemu nie.

Gość gość
ale ja lubie gotowac. maz mi pomaga.

Gość gość
kurcze a ja ciągle w biegu, albo wychodne, albo gary, po drodze sprzątanie, już mam dość wolnego bo jeszcze trochę a p*****lca dostanę, teraz sobie dopiero usiadłam po całym dniu ach

Gość gość
ja dziś też sporo w kuchni spędziłam obiad: barszcz czerowny robiłam i krokiety. potem piekłam ciasto... pyszne mi wyszło, juz nie ma pół blachy. potem dzieciaki prosiły o koktajl z truskawek. a na kolację robiłąm pastę z jajek i tosty.

Gość gość
uwielbiam piec... kurcze juz nie ma kto tego jeść :)