Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczandra92

Nie chcę być przegrany do końca chcę mieć dziewczynę

Polecane posty

Gość prawiczandra92

i nie chcę zmarnować drugiej połowy swojej młodości. Byłem już pobiegać i w sklepie następnie i dalej nie mam z nikim kontaktu. A tam jacyś ludzie byli 20 kilka lat, kupowali sobie alkohol, pewnie na jakąś imprezę idą.. Ja też bym tak chciał. Możesz mnie przyjacielu jakoś z Magdą umówić o ile masz takie możliwości. Bo widzisz jaki jest problem ze znalezieniem kogoś innego. Już przeboleje jakoś tą potwarz w postaci że mnie nie chciała za pierwszym razem.

Gość gość
wiesz sa sytuacje do przewidzenia mam kuzynke ona za młodu miła adoratora trzy lata młodszy nie chcilała go poczatkowo po co ma za jakis czas usłyszec /ty stara torbo/ łaził łaził prosił błagał i wyłaził pobrali sie urodziła dwóch sliznych synków kasy nieczego im nie brakowało ale jak to w zyciu bywa znudziła sie i znałał MŁODSZA sa juz po rozwodzie sa takie sytuacje które mozna okreslic z rachunkiem prawdopodobienstwa siegajacym PEWNOSCI życie

Gość gość
hhe to pochodz tylko sam tackie osobniki płci odmiennej które beda ciagle i znów i znów szukac nowych zdobyczy tak jak owy zonkos wyzej jak ktos w genach to odziedziczył to trudno od syna wymagac

Gość gość
raczej cos by tego nie mozna nazwac tylko ktos ale to prawda musze mimo wszytsko przyznac ze nieustepliwosc i mrówcza praca to domena autora

Gość gość
tyle ze autor zdobywa hurtem dzis magda jutro werka pojutrze iza tj tytaniczny wysiłek dac rade wszytskie na raz bajerować majstersztyk na skale kaffee

Gość gość
to powinno przyjsc samo a nie tytanicznym wysiłkiem

Dopiero na wiosnę 2014? Nie jest to może odległa perspektywa ale w międzyczasie są święta - jedne, drugie, Sylwester. I co ja będę dziadował sam w trakcie ich trwania?

Gość Czandra21
Czy rzeczoną brunetką jest dziewczyna którą już znam - chodzi o Werkę?

Gość dave21
a co się tak przejmujesz tym , że nie masz dziewczyny ? w ogóle dlaczego twierdzisz , ze bez dziewczyny będziesz przegrańcem ? co to jakiś życiowy wymóg ??

Gość Czandra21
Weź nie pytaj się tak naiwnie bo aż szkoda klawiatury by na to odpowiadać.

Gość gość
mnisi buddyjscy jakos sobie radza nie narzekają

Gość Czandra21
Swojemu dziecku byś nie odpowiedział w ten sposób.

Gość Czandra21
No kiedy, kiedy w końcu będę miał swoją pierwszą dziewczynę. To takie normalne a ja o to muszę błagać na klęczkach.

Gość Czandra21
Nie panimaju tego drugiego zdania. Chciałbym być z Madzią, Werką lub jakąś inną dziewuszką ich pokroju.

Gość gość
Nie każdy może mieć kobietę, szczególnie jeśli to ma być połączenie wyglądu taniej sex-bomby, trochę glupiutkiej, jednocześnie intelektualistki, wykształconej i bogatej.

Gość Prawiczandra82
Ja tez nie trace nadziei

A ja nie chce wcale bogatej i nie musi kipieć seksem. Żeby była jakaś taka łagodna i buźkę miała ładną - to bym chciał. Madzia mi się podobała z tych dwóch powodów.

Gość gość
Jeśli ktoś ci załatwi dziewczynę, to niech mi załatwi faceta ;]

Gość gość
argen dobrze napisał jak ci jest przenaczona dziewczna to ją będziesz miał a ja k nie to też nic ci sie nie stanie

Gość gość
nie masz bo jesteś łapczywy a im bardziej o tym myslisz tym coraz bardziej się oddalasz zgrywasz potrzebującego, a dziewczyny takich nie lubią . one to wyczuwają i uciekają od ciebie.

Gość gość
po co właściwie ci dziewczyna?