Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczandra92

Nie chcę być przegrany do końca chcę mieć dziewczynę

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia ææ
No to jezeli sie bardzo dobrze ucza to raczej beda zainteresowane tez chlopakiem , ktory rowniez dobrze sie uczy. A jesli macie podobne plany na dalsza nauke to moze znajomosc przetrwa ? wtedy bedziesz mial wiecej czasu na zaznajomienie sie z nimi.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Ale warunkiem do tego jest Twoje zdanie matury. Wiec moze na tym sie teraz skup ?

Nie tylko od tego bo muszę mieć jeszczę dozę szczęścia ale generalnie się zgadzam. Dlatego dzisiaj załatwiłem sobie korepetytorów, myślicie że zdąże w tym trybie do maja?

Gość Zuzanna Amelia ææ
Jak bedziesz mniej czasu spedzal na kafe to moze zdazysz. A moze pouczysz sie czegos razem z tymi dziewczynami ? Juz bez podrywania i bez zadnych akcji. Tak po kolezensku? Kolorowych

Czemu proponujesz kapitulacje. To nie wchodzi w grę. Fajnie było porozmawiać i usłyszeć krzepkie słowa ale co z nich wynika na dziś? Nic. Cholera co ja mam dzisiaj robić ludzie? Jeszcze jakiś orkan szaleje, pogoda nie sprzyja wychodzeniu gdziekolwiek.

Gość B1 Char de Bataille
Słyszycie mnie ludzie. Dzisiaj siedzę cały calutki dzień w domu.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Myslisz ze jak oblejesz mature to bedziesz mial u tych dziewczyn jakiekolwiek szanse ?

Gość Pershing Patton in action
Nieustępliwy nudziarz jeśli już. Niech się rozpadnie w końcu z hukiem związek Szczura i Werki bo chcę zająć jego miejsce o które ja pretendowałem przed nim.

Już bym zakończył nudzenie na jej temat gdyby się ktoś inny pojawił w jej miejsce, niestety nie pojawia więc podtrzymuje to co do tej pory mówiłem - niech się rozpadnie w końcu z hukiem związek Szczura i Werki bo chcę zająć jego miejsce o które ja pretendowałem przed nim.

Gość Pravikula 31
Ja też bym chciał dotykać tyłeczka, piersi. Żeby dziewczyna pieściła mi penisa. Ale czy to nastąpi to nie wiem

Ja nie mówię o seksie bo jest to źle odbierane na forum. Nawet bym nie musiał z nią uprawiać seksu jakby sobie tego nie życzyła byle by ona była moją dziewczyną, i robiliśmy poza tym to samo co ludzie w związkach. Tak już jestem zdesperowany że mogę iść na daleko idące ustępstwa.

Gość M4A4 Sherman
Kiedy w końcu się pojawi dziewczyna w moim życiu. To nie jest śmieszne, to zwlekanie niczemu nie służy, wręcz przeciwnie pogarsza moją sytuację.

Gość A34 Comet
i kondycje psychofizyczną.

Gość Fobos Grunt
Kiedy w końcu będę miał dziewczynę?