Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość StelllaMerela

masywna ale sliczna

Polecane posty

Gość StelllaMerela

Czy umówilbys sie z taka grubaska??? Wazaca ponad 100 kg, ktora sie dobrze potrafi ubrac i ma ladna buzie, dla o siebie????

Gość gość
nie, grubasom dziękujemy 🖐️ Skończ żreć a potem szukaj faceta. Chyba, że wśród grubasów

Gość gość
nie

Gość gość
nie

Gość gość
Autorko a Ty byś się umówiła z przystojnym z twarzy facetem, który waży tak z 150-200kg?

Gość StellaMerella
:D pytam z ciekawosci, dzieki za odp. pewnie balbys sie ze ci taka lodówke opitoli co?? hahaha a ja potrafie zjesc i sie tego nie wstydze ;)

Gość StellaMerella
nie no wolalabym takiego zbudowanego faceta ale nie opaslego :P

Gość gość
Grubasy NIE!!!!!

Gość a ja waze
60kg i uwazam ze za duzo owszem podobam sie mezczyznom cwicze codziennie,glownie biegam godzine a i tak chce schudnac ale jem nie tak jak powinnam bo dawno bym schudla

Gość gość
lubie otłuszczone pipki:classic_cool:

Gość gość
No to Ty jesteś opasła a nie "dobrze zbudowana", więc się nie spodziewaj, że na Ciebie będą chętni. ;) Zwykle grubasów to niestety nikt nie chce, możesz ewentualnie szukać feedersa, który Cię utuczy do 300kg i będzie go to podniecać :D Albo są jeszcze takie zboczki co ich podnieca jak grubaski na nich siadają i ich przyduszają :D więc w sumie jak się postarasz to kogoś znajdziesz 🖐️

Gość StellaMerella
:( mozna byc grubasem i miec ladna twarz

Gość StellaMerella
a gdzie ktos napisala 'dobrze zbudowana' ? 🖐️

Gość StellaMerella
o ktos lubi otluszczone :P :P :P a z reszta nie raz sie widzi tluste mezatki z dziecmi a te chude szprychy ktore sraja na kazdy przybrany gram musza sie szlajac i szukac uuuuj a do d**y :P

Gość gość
Bo Ty napisałaś że umówiłabyś się z dobrze zbudowanym facetem a nie opasłym ;) A sama jesteś opasła i spodziewasz się, że będą chętni bo masz ładną twarz? Skoro nawet jako spasła kobieta nie chcesz spasłego faceta to czemu ktoś miałby chcieć spasła kobietę? :D

Gość gość
e, prowo. Zaraz grubaska zacznie najeżdżać na szczupłe babki, że są brzydkie i nikt ich nie chce. Nie dość, że głupie to oklepane 🖐️ 😴

Gość Antykomuna
to sie lubi co sie ma tralala 60kg ktos pisal hahah, nadwaga jak mierzysz moze 1m40 cm

Gość StellaMerella
z reszta pytanie bylo do facetów i jakis odpisal ze lubie grube pipki :P

Gość gość
ale z Was buraki. 60kg to przy niskim wzroście (ale nie, nie 140cm)wcale nie tak mało. Ja mam 155cm, ważę 50kg i przydałoby mi się zrzucić ze 2-3kg :P

Gość 155 cmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
to rzeczywiscie karzelek jestes, tfu kuleczka :P

Gość gość
Droga Autorko! Masz sporą szansę na znalezienie fajnego faceta! U mnie w pracy są trzy dziewczyny takie 100kg-owe i każda z nich ma całkiem niezłego męża. I nie, żadna z nich nie roztyła się dopiero po ślubie, czy po urodzeniu dzieci. Jedna z nich niedawno wyszła za mąż i to za 8 lat młodszego faceta! Ma naprawdę ładną twarz, a gdyby tak jeszcze schudła, byłaby MEGA LASKĄ! Zachęcam Cię mimo wszystko, do schudnięcia, bo tu chodzi o zdrowie! Jesteś młoda, a z wiekiem będziesz miała prawdziwe problemy zdrowotne! Podobasz się sobie i dobrze, ale przecież możesz stać się jeszcze ładniejsza, tylko troszkę samodyscypliny potrzeba!

Gość gość
Tak, jestem karzełkiem i co z tego? :D Lubię swój wzrost ale kuleczką to, wypraszam sobie, nie jestem :P

Gość StellaMerella
No wlasnie trzeba sie odchudzic dla samej siebie i dla zdowia, niestety otylosc, pomimo jak sie nawet nie wyglada tragicznie jest zla, obciaza stawy, otluszczaja sie ograny wewnetrzne, ryzyko wylewów itp jest wieksze, wiem, wiem...

Gość Iza00019
sa kobiety ktore maja ladna twarz i nie sa rozlane pomimo ze sa grube i nawet przyjemnie sie na nie patrzy, nie kazdy ma taki sam wyznaczik piekna

Gość Iza00019
sa kobiety ktore maja ladna twarz i nie sa rozlane pomimo ze sa grube i nawet przyjemnie sie na nie patrzy, z reszta nie kazdy ma taki sam wyznaczik piekna

Gość gość
Facet najpierw r***a ładną d**ę, a dopiero ewentualnie spuszcza się do ładnej twarzy. Faceci najpierw patrzą na zgrabne nogi i tyłek (koniecznie wcięcie w talii), potem na włosy, potem na twarz, potem na cycki, a następnie na smukłe i delikatne dłonie. Kobieta z ładną twarzą, ale bez figury, jest kobietą nieatrakcyjną seksualnie.