Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vino

jak to zakończyć

Polecane posty

Gość vino

proszę o radę. Dowiedziałam się dzisiaj, że mój chłopak pisał na badoo do dziewczyny, która okazała się być moją koleżanką. Ja na weekend pojechalam do domu, dzownił do mnie dzisiaj, pytał kiedy wracam itd. A wiedziałam że właśnie w tym momencie pisze do tej dziewczynyy, napisał jej że jest singlem od roku i że poznałby jakąś fajną dziewczynę (ewidentnie z całej rozmowy widać było że chce ją na wieczór zaprosić do siebie) Gotowałam się normalnie, ale koleżance poweidziałam, żeby pociągnęła tę rozmowę chwilę, żebym miała pewność. No i mam. Przed nim o dziwo udało mi się udawać że nic nei wiem, nawet byłam miła. Umówiliśmy się na jutroo, jest przekonany, że spędzimy miły wieczór. Nie chcę pisać że nie rozumiem zachowaniaa takich gnojków itd, boli mnie to bardzo, ale chciałabym się poradzić, jak się zachować? powiedzieć, że wiem o wszytskim, czy w ogóle się z nim nie spotykać i zakończyć znajomość bez słowa? Wiecie, jak korci, żeby mu wykrzyczeć że wieeem o wszystkim, nie wiem czy szukam zemsty, czy czegoo..co powinnam zrobić? dodam, że jest bardzo napalonyy na jutrzejszy wieczór, bo kilka dni się nie widzieliśmy..Aha, wszytsko między nami dobrze się układało, nie jesteśmy ze sobą długo bo od miesiąca, ale było naprawdee w porządku i nawet nie podejrzewałam, że on może szukać jakichś przygód..doradzcie jak mam się zachować..

Ja bym mu przez tel powiedział, że jest choojem, że wiem wszystko i to koniec. Inaczej jak się spotkacie to może jeszcze zacznie się tłumaczyć i co gorsza uwierzysz w to i wrócisz.