Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomóżcie mi proszę

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem od czego zacząć tyle tego jest. Moja 2-letnia corka dostała w poniedziałek czerwona plamę która zaczęła sie rozrastać. W środę była juz tak duża ze zdecydowaliśmy z mężem zabrać ja do lekarza. Po konsultacji z lekarzem okazało sie ze jest to oparzenie. Lekarz przepisał antybiotyk i do domu. Nie nam zielonego pojęcia o co corka mogła sie poparzyć. W każdym bądź razie wczoraj zabraliśmy ja do szpitala, tam lekarz rownież stwierdził oparzenie. To sie niestety wcale nie goi a na dodatek pod tym niby oparzeniem wczoraj pojawiła sie czerwona plamka która dzisiaj jest juz większa. Co to moze buc? Tamto cały czas sie powiększa tzn schodzi z tego skórka. A tutaj jeszce nowe cos wyskoczyło. Co robić. Proszę pomóżcie bo sie boje. Niewiem co to jest.

Gość gość
mój syn miał takie plamy jak miał półpasiec. Może to coś takiego. miał wtedy 2.5 roku.

Gość gość
nie panikuj ,obserwoj dziecko.Jak cos zacznie sie zmieniac to idz do lekarza prywatnie.

Gość gość
To nie półpasiec. Oglądałam teraz zdjęcia. To wyglada całkiem inaczej.

Gość gość
Powiedzcie czy oparzenie sie rozrasta? Ja mowię ze nie mam pojęcia o co ewentualnie corka mogłaby sie poparzyć ponieważ oparzenie jest po lewej stronie brzuszka tak w okolicach żeber. Dokładnie w tym miejscu gdzie lapiemy dziecko jak chcemy je podnieść.

Gość gość
Nikt nie wie jak to jest z tym oparzeniem?