Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Denerwuje mnie mój chłopak

Polecane posty

Gość gość
Uwierzyłybyście , że karta SIM z numerem tel., który mi dał nie działa w jego mieszkaniu?? W związku z czym moj sms czasem dociera 12 godzin po fakcie...

Gość gość
Czuję się jak idiotka. Jest wiele sygnałów, że coś jest bardzo nie tak, aja jakoś je ignoruję...

Gość piękne włosy mam acha
Znajoma też tak ma, że dana sieć słabo odbiera u niej w mieszkaniu. Ale koleś skoro ma 2 numer, to być może się zabezpiecza w stylu jak kogoś poznaję to kupuje starter, by w razie czego pozbyć się łatwo kontaktu z daną osobą i nie ryzykować nękania. Mój były tak robił. Miał dwa numery i swojej poprzedniej dziewczynie dał ten swój rzadko używany :/ a potem ona po jakimś czasie jak już był ze mną pisała mu na fejsie, że co się stało, chyba numer ma już nieaktywny czy co, a on miał aktywny, tylko specjalnie od niej nie odbierał...ech (wiem to, bo jak pisała to akurat siedzieliśmy razem przy kompie i tak jakby nie miał wyjścia to mi opowiedział). Wychodzi, że cię straszę hehe.

Gość gość
Ja generalnie wiem, że on głównie dąży do seksu ze mną. Przykre to, ale prawdziwe.

Gość gość
Jeśli o to chodzi to jak większość facetów :/ Przez te 2 miesiące spotkań dawał ci wyraźnie znać, no wiesz jakieś macanki i próba rozgrzania cię do seksu?

Gość gość
Ciągle chce, żebym mu na kolana siadała itp. Obmacuje mnie też, głownie niestety między nogami próbuje.

Gość gość
Wino i wieczór zapewne tylko pomaga w jego mniemaniu. A masz ochotę czy czujesz przez te jego macanki ciągłą presję? Bo ja tak miałam, koleś cały czas tak jakby czekał na odpowiedni moment i cholernie mnie to irytowało.

Gość gość
Presję czuję, bo on mi wmawia, że pewnie ja chcę seksu.

Gość gość
jak młodszy facet wybiera sobie starszą laskę to już coś jest tak, ale każdy potwór ma otwór jak to powiadają mędrcy.

Gość gość
2 lata to aż tak dużo?? Poza tym to on wygląda na starszego ode mnie.

Gość gość
nie dużo ale normalny facet w tym wieku wyrywa d**eczki co mają 18-22 lat, a nie jakieś stare pr***no 25 letnie co zaczyna sie sypać powoli już :( i ta sie rozstaniecie jak mu nie dasz i dobrze o tym wiesz.

Gość gość
Nie no super. Teraz to już pocieszyliście mnie na fest

Gość gość
Moim zdaniem w różnicy wieku nie ma żadnego wytłumaczenia, tym bardziej jeżeli ona wydaję się młodsza od niego to wciąż jest niezłą d**eczką (raczej), a druga część teorii, że jak mu nie da to ją rzuci, to może być prawdziwa, trudno ocenić, ale często tak jest, widziałam na męskich forach jak sobie faceci radzili, że takie niedostępne lepiej sobie darować i szukać takiej która da, a nie całe życie grać z dziewczyną w domu w karty, ech facety.

Gość gość
No ale podobno te bardziej dostępne facie szybko rzucają. To jaką trzeba być żeby nie dac się wykorzystać?

Gość gość
w ogóle jakim żałosnym facetem trzeba być aby spędzać z dziewczyną czas pijąc w domu wino powiedz mi autorko czy ty jesteś głupia ?

Gość gość
Aha, czyli dla Ciebie to dziwne, że raz na jakiś czas wypiję sobie wino z chłopakiem w domu. Przepraszam, ale nie miałam pojęcia, że robię coś dziwnego.

Gość gość
jak komuś na kimś zależy to napewno powinien cie odwieźć, odprowadzić czy zamówić ci taryfę bez kitu nie znam takiej sytuacji aby dziewczyna sama sie włóczyła po nocach wracając od faceta brzmi to żałośnie.

Gość gość
No brzmi to fatalnie. Zwykle każdy mój chłopak miał auto. Ten nie ma, więc się zaczęłam włoczyc. Kiedyś tak nie było. Poza tym jak byłm młodsza to zadawałm się z facetami po 30 stce

Gość gość
ja z chlopakiem siedze u niego w domu i sluchamy muzyki, rozmawiamy, lezymy..mozemy tak do poznych godzin, tylko ze ja u niego sypiam. nie widze nic zlego w siedzeniu w domu z druga polowa. nie kazdego stac na restauracje , kino itp....

Gość gość
to dziwne, ze cie nie odprowadza i sie nie martwi...a czy byla kiedys sytuacja, ze ty sie o niego musialas martwic?

Gość gość
musisz być nieźle zdesperowana.

Gość gość
Nigdy. Zawsze to wygląda podobnie jak od niego wracam. On ode mnie nie wracał nigdy , bo u mnie nawet nie był.

Gość gość
Pewnie wolał spotkania u siebie, bo to lepszy grunt w razie chęci na numerek. A może wszyscy źle oceniamy sytuację, a koleś jest tylko baaardzo niedomyślny?

Gość gość
bez kitu kobiety od 25 roku życia stają sie desperatkami.

Gość gość
Jemu wystarczy jak kontaktuje sie ze mna 2 razy w tygodniu. Ja sie nie błaźnie i nigdy ja nie proponuje spotkania. A to dlatego, że chce żeby on choć troche sie staral o mnie.

Gość gość
a jak ma wylaczony telefon to sprobuj pomartwic sie o niego, moze o to mu chodzi. jego boli ze nie martwisz sie kiedy ma wylaczony telefon a ciebie ze on nie martwi sie ze wracasz sama do domu ..moze tak jest? dziecinne to ale zwiazki doroslych sa czasami bardziej dziecinne od nastoletnich, bo dorosli musza koniecznie okazac swa dume.

Gość gość
haha i on niby myśli że sobie poroocha takim olewaniem laski?

Gość gość
Ok, możecie mnie wyzwać od próchna, desperatek, debilek, trudno. Proszę tylko o jakieś w miarę konstruktywne komentarze.

Gość gość
dobra nie bede cie już wyzywał, ale napisz czemu jesteś tak zdesperowana ?

Gość piękne włosy mam acha
Trudno już napisać coś konstruktywnego. Widzimy sytuację z jednej strony i z tej strony mi się ta sytuacja nie podoba. Napisz może czy oprócz tego lubisz go jako człowieka, co ci się w nim podoba, jak się spotkaliście :)