Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Denerwuje mnie mój chłopak

Polecane posty

Gość gość
Jakoś ciężo mi poznać kogoś kto nie jest chamem.

Gość gość
Poznałam go w klubie na imprezie. Lubie w nim to że trochę czuje jego dominację nade mną.

Gość gość
a jakie to są te sytuacje,ktore ci się nie podobają, a które tak bezmyślnie ignorujesz?Dlaczego z nim jesteś??Naprawdę samotność jest gorsza niż "bycie" z kimś ,kto ma cię gdzieś?(to nie jest bycie dla mnie,tylko pozwalanie sie traktować jak przedmiot)

Gość gość
a w ogóle gdzieś cie zabiera na randki czy tylko dom, film i winko ?

Gość gość
Hmmm...lubisz dominację, tak trochę bardziej brzmi jak obietnica dobrego seksu. Nic o tym, że jest sympatyczny, zabawny, przystojny, oczytany, że miło się rozmawia, ma ciekawe życie, hobby, wydaję się być interesującym człowiekiem, masz na niego ochotę lub po prostu lubisz z nim spędzać czas ani nic takiego ???

Gość gość
Nie podoba mi się , że: -nie odprowadza mnie na przystanek chociaż -po spotkaniu nie pisze smsa czy dotarłam -gdy już się ze mną kontaktuje i ja mu np na któregoś z kolei smsa odpiszę to nagle przez godzine lub 2 ma wyłączony tel., nie wiem jak to wytłumaczyć, ale coś z tym telefonem jest nie tak. - próbuje wymusić na mnie seks i zachowuje się ta jakby głownie na tym mu zależało - kontaktuje się właśnie tylko te 2 razy w tygodniu i to tylko po to żeby umówic się na spotkanie - przed spotkaniem interesuje się czy już jestem w drodze itp, a po już nic go nie interesuje

Gość gość
Ewidentnie chce cię jak najszybciej przelecieć.Poza tym go nie interesujesz,skoro odzywa się 2 razy w tyg. i nie obchodzi go czy dotarłaś bezpiecznie do domu.Dlaczego się nie szanujesz?Lubisz czuć jego dominację?Takie masz poczucie niskiej wartości?

Gość gość
Zdarza się dosyć często, że zanim do niego pójdziemy, to idziemy coś zjeść do restauracji. Nie siedzimy tylko u niego, ale prawdą jest, że spotkanie zawsze kończy się u niego oglądaniem filmu lub winem i słuchaniem muzyki.

Gość gość
on mieszka sam czy z rodzicami ?

Gość gość
Dlaczego ty nie widzisz ,że jego naprawdę TYLKO SEKS INTERESUJE? Naprawdę ,nie oszukuj się,nie wmawiaj sobie,że ci się wydaje... Jak ci się tak wydaje,to tak jest.Tak się boisz samotności,że chcesz być nawet z takim gnojem.Żałosne .:(Życzę ci więcej szacunku do siebie i pewności siebie.

Gość gość
Kurde, oprócz dawania poczucia bycia zdominowaną ten gość niczego więcej nie daję? I jeszcze użyłaś słowa "wymusić seks", to nie jest fajne. Pewnie ma nadzieję, że cię rozmiękczy w końcu, a ty pewnie na coraz więcej mu pozwalasz, bo ile można czyjeś zaloty i macanki odrzucać skoro się siedzi u niego w domu.

Gość gość
On mieszka z kolegą , który też ma tureckie pochodzenie.

Gość gość
żartujesz prawda ?

Gość gość
Nie. A co??

Gość gość
z turkiem, to pewnie podszyw :P Szkoda, że namiętność jest tylko jednostronna, gdybyś miała ochotę się z nim seksić problemem byłoby tylko odprowadzanie i brak kontaktu między spotkaniami...co w sumie i tak jest dużym problemem, bo to dziwne że nic do ciebie nie piszę, mój były wręcz mnie nękał smskami i ciągle chciał wiedzieć co robię, co jem, co kupiłam, kiedy idę spać. Wszędzie skrajności :P

Gość gość
No pisałam na początku, że on jest w połowie Turkiem. Jego matka jest z Niemiec ojciec z Turcji.

Gość gość
Jeżeli z tureckim pochodzeniem to prawda, to tłumaczy wszystko. Oni mają takie podejście do kobiet i już.

Gość gość
to czemu były ?

Gość gość
jakbym czytala o swoim bylym. tyle, ze ja go potrafilam ogarnac, tez odzywal sie tylko wtedy gdy mu "sie chcialo..." kiedy chcialam isc na spacer to musialam obiecas seks po (choc zawsze sie wymigalam) koles odlecial z hukiem, teraz placze bo musi walic konia i wysyla mi sprosne smsy. a wczesniej podobno "mnie kochał" no. trafila kosa na kamien :P

Gość gość
No ja sobie tym jego pochodzeniem właśnie tak jak już wspominałam wiele rzeczy tłumacze, ale powoli to mnie denerwuje i smuci.

Gość gość
były, bo to nie był ten po prostu, a te ciągłe smsy wcale ni były fajne, dlatego napisałam, że skrajności, za dużo to źle, za mało też

Gość gość
miałem cie nie wyzywać, ale ty jesteś głupia jak but !

Gość gość
Łatwo krytykować komuś kto nie czuł sie tak samotny jak ja ostatnio.

Gość gość
mezczyzna w takim temacie? powiedzialby cos co by kolezanke naprowadzilo na trop a nie glupa pali :P ;)

Gość gość
co mam powiedzieć jak to ciapaty to wiadomo czego on chce pewnie ma jeszcze takich jak ty ze dwie :P

Gość gość
Myślę, że rzecz wynikających z pochodzenia nie zmienisz. Ewentualnie koleś może się zgodzić aby cię odprowadzać, ale wątpię żeby zmienił swoje zwyczaje i interesował się tobą poza waszymi spotkaniami. Lepiej by było jakbyś została seks friend czy jak to się zwie, bo trudno byłoby o poważny związek na przyszłość.

Gość gość
Czyli lipa. To w takim razie spróbuje przestać o nim myśleć i z dużym dystansem go traktować.

Gość gość
Też stwierdziłam, że przy takiej częstotliwości spotkań i olewaniu w międzyczasie może ma jeszcze ze dwie. A na każdą inny numer telefonu :D

Gość gość
Mam nadzieję, że wyjdzie ci to na dobre :) pozdro

Gość gość
Spróbuję coś wyśledzić. Może wtedy doznam olśnienia.