Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Denerwuje mnie mój chłopak

Polecane posty

Gość gość

Spotykamy się tylko 2 razy w tygodniu. Po spotkaniu, jak nawet późno wracam ,to mnie nie odprowadza i nawet smsa nie napisze czy do domu dotarłam. Jak mu o tym powiedzieć?

Gość gość
normalnie, spytaj się czy jestes mu obojętna, ze tak sie zachowuje

Gość gość
Nadstaw rozpora bo już pora

Gość gość
On jest z w polowie Turkiem. Nie wiem juz. Moze ten narod tak ma, ze olewa kobiety.

Gość gość
No zaczepiają mnie faceci. Tym bardziej , że mieszkam w Warszawie. Tu się może wszystko tak na dobrą sprawę zdarzyć w nocy. Ja mieszkam w innej dzielnicy niż on.

Gość gość
Piszę tu, bo nie mam komu powiedzieć. Koleżanki by mnie zwymyślały od głupich, że tak latam po nocy. No, ale kiedy mam się z nim spotykać, jak do późna pracuję?....

A mało to normalnych facetów? Musisz spotykać się z pół-ciapatym? Wychodzi na to, że to Tobie na nim zależy a nie jemu na Tobie. On na swoją opaleniznę może mieć każdą i jak tylko trafi się okazja zaliczy każdą dziurkę.

Gość gość
Nie no, on blady jest. W życiu bym nie powiedziała, że on jest w polowie Turkiem, więc opalenizną mnie nie ujął.

Gość onaToNieOna
mnie tez juz on denerwuje . zmien chlopaka

Gość gość
Wiesz co? Po Twoim poście zastanawiam się, co ja w nim widzę?!!! Kurcze... Po co mi to....?

Gość gość
Troszkę mało zręcznie mówić, odprowadź mnie, aczkolwiek myślę że to bardzo dużo świadczy o jego wychowaniu i późniejszym traktowaniu. Mój chłopak od kiedy tylko zaczęliśmy się spotykać odprowadzał mnie zawsze czekając na sms czy wszystko ok, na tym punkcie zawsze miał bzika, nie pije na imprezach aby "na trzeźwo" mógł mnie odprowadzić czy odwieźć autem, gdy wychodzę w połowie imprezy, bo boli mnie głowa czy źle się czuję zawsze wychodzi ze mną, a niejedna koleżanka wracała bez chłopaka który bawił się w najlepsze, więc przemyśl sobie związek z nim.

Gość gość
To jest racja, ale długo byłam sama, więc nie chcę go stracić.

Gość gość
On ma chyba 2 telefony, bo jakieś bzdety mi pociska, że jego karta sim- z numerem, ktory mi dał , nie działa w jego mieszkaniu. Dlatego jak ja mu pisze smsa podczas mojego nocnego powrotu to sms dochodzi kilkanascie godzin po....