Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BankUmysłów

Myślicie czasem co będzie po waszej śmierci

Polecane posty

Gość BankUmysłów

co się stanie z waszym ciałem, duszą?

a nad czym tu myśleć robaki mnie zjedzą, ew. jak już będzie dostępna tania kremacja, to moje prochy zostaną wykorzystane przez naturę i tyle co do duszy, to w nią nie wierzę, więc nie mam sie nad czym zastanawiać /

Gość gość
Nie ma czegos takiego jak dusza. Jak mozg przestanie dzialac - that's it. Po prostu przestaniesz istniec, swiat pojdzie swoja droga. Z grubsza bedziesz sie czuc dokladnie tak samo jak przed wlasnym urodzeniem, czyli wcale.

Gość emilka21212112
ja wierzę ,że jest zycie po śmierci , gdybym czegoś nie przeżyła nie wierzyłabym ,ale kiedyś wywoływałam duchy i ten duch przyszedł ! możecie wierzyć lub nie ,ale od tamtego czasu wiem na 100% ,że dusza istnieje

Gość emilka21212112
a mózg mózgiem ,ale jakos czuje ,że istnieje we mnie cząstka,ktora nigdy nie przestanie istnieć poza tym ,że jakoś musiało sie to stać ,że to właśnie JA sie urodziłam ,a nie inna osoba w moim ciele

Gość gość
oczywiscie wszystko wiadome i opisane jest co bedzie sie działo po naszej smierci zagadki morganem freemanem odcinek poswiecony umysłowi muzgowi i smierci klinicznej sa dowody ze dusza istnieje ale wraz z rozwojem nauki craz wiencej bedzie tych dowodów taksamo jak ze ziemia ma 6 tys lat i ewolucja to mit 60 lat temu było malo dowodów na to ale wraz rozwojem sa setki dowodów np film mlody wiek ziemi