Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matikkss

Impotencja

Polecane posty

Gość Matikkss

Witam.Mam 20lat i pojawił mi się niezbyt fajny problem..nie może mi stanać penis w sumie już od około 2 lat.mam dziewczyne z którą próbowałęm sie kochac 4 razy ,ale nie udalo sie ,bo mi nie wchodzil..jest miekki wyslizgiwal sie a gumka zsuwala sie.wlasciwie nawet rano mi nie staje..czesto mam ochote na seks ,a on nic..aczkolwiek czesto sie masturbuje i wtedy tez nie staje mi jak nalezy.nie pale nie pije ..bylem w lutym u urologa przepisal jtabletki ktore bralem przez ok 3 tyg ,ale ten facet byl w ogole niedelikatny itd.wizyta 70zl ,a bylem moze u niego 10min.co o tym wszytskim uwazacie?licze na powazne odp inne neguje.

Gość jestem gościem tu
20-letni impotent :( nie znam się ale to chyba niemożliwe zadam delikatne pytanie : czy Twoja dziewczyna podnieca Cię tak że na sam jej widok hmmm robi Ci się ciasno w spodniach ;) tak to powinno działać

Gość Matikkss
Wiesz jestem z nia 10 miesiecy wiec troche jest i raczej jakby mi sie nie podobala itd to nie bylbym z nia.tez sie na tym nie znam wiec ldatego napisalem o co chodzi..po prostu nawet jak jestem sam to mi sie tak nie robi w spodniach...

Gość jestem gościem tu
jeżeli to nie prowokacja ;) to chyba zmień lekarza ale z drugiej strony...taki lekarz dla chłopaka w Twoim wieku ( bez obrazy ;) ) to chyba jednak prowo ;)

Gość Matikkss
prowo tzn?.

"Niefajny", problem . To tragedia. Nawet sobie tego nie wyobrażam, przez co przechodzą ci mężczyźni. A ten gów​niarz, chyba przechodzi koszmar. W latach, kiedy zapina się najintensywniej, ma flaka w spodniach. :O Koszmar. :O

Gość Matikkss
fakt lekko mi nie jest ,a ty bardziej ,ze mam tylko 20l chcoiaz do wszystkiego mozna przywyknac.

Gość Matikkss
prowo 100%..o czym mowisz?

Prowo, czy nie, ja naprawdę współczuję impotentom. :( Nie chcę tu zgrywać zucha, ale jakby mi nie stawał, to bym chyba skoczył. Jak wysypałem się na "bzyku", zanim straciłem przytomność, złapałem się za jaja i wiedziałem że jest dobrze. :) Używany, czy nie, dobrze mieć go w gotowości :) ....

Gość gość
no tak masz racje zawsze powinie byc w gotowosci niezaleznie od sytuacji..no ,ale wiesz nie kazdy ma tego farta;)tak w ogole chyba mam malego ..

Gość Matikkss
to ja pisalem powyzej.