Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gapią się na mnie

Polecane posty

Gość gość

Mam problem, bo zauważyłam, że coraz częściej faceci gapią się na moją twarz, a ja tego nienawidzę. Nie wiem, kompletnie, o co chodzi. Ładna nie jestem z pewnością, nie wiem nawet czy mogę się zaliczyć do tych przeciętnych, ale na te przeciętne przecież nikt nie zwraca uwagi... Nie mam też niczego dziwnego na twarz, żadnych pryszczy czy znamion. Jestem osobą strasznie nieśmiałą i takie gapienie się strasznie mnie peszy. Nie mówię o tym, że wszyscy faceci tak robią, ale zdarza sie często. Idę sobie spokojnie ulicą, a ci się gapią, że aż mam ochotę uciec. I to najczęściej centralnie w oczy. Nawet jak założę miniówę (nogi mam nawet zgrabne) albo duży dekolt, to i tak się gapią na twarz, w oczy. W sumie, nie tylko faceci, bo niektóre kobiety też. Ostatnio chciałam zjeść kanapkę przed wykładem, to nie mogłam, bo jakiś koleś się koło mnie kręcił i nachalnie patrzył, aż mi się odechciało. Kurczę, co ja mam o tym mysleć?

Gość gość
masz pewnie k u r w i ki w oczach i to ich przyciąga

Gość gość
k u r w i k i? Ja, taka wystraszona istotka? :D Nawet gdybym nie miała, to by ich nie pewnie było widać zza okularów.

Gość gość
Nawet gdybym je miała*

Gość gość
zdzirowata jesteś i tyle w temacie

Gość gość
Co? :O Dlaczego zdzirowata? Uwierz, daleko mi do zdzirowatości :O

Gość gość
Ale po co? Jak ja widzę kogoś, kto, delikatnie rzecz ujmując, "nie trafia w mój gust", to nawet nie zerkam i idę dalej...

Gość gość
na mnie tez sie czasem tak gapia, mam ochote wlozyc karton na glowe z dziurami na oczy i tak popierdalac po miescie ale nie da rady :/

właśnie dlatego się gapią bo się nie podobają tak to jest tak to działa albo się podobają

Gość gość
Z tym kartonem to niezłe :D Właśnie tak się czuję... też mam ochotę się gdzieś schować. Ale jak mówisz, nie da rady... niestety. Ale dalej nurtuję mnie pytanie, dlaczego oni to robią?

Gość gość
_BLE BLE_ - jest różnica pomiędzy mimowolnym zerknięciem na kogoś, a bezczelnym wgapianiem się w kogoś, nieprawdaż? Jak ten przykład z kanapką. Koleś stał na przeciwko mnie, a ja przez niego nie mogłam nic przełknąć.

Gość gość
ja to tak mam ale nie robia tak kobiety czy faceci w moim wieku, tylko tacy w srednim wieku albo dziadki albo tacy z dziwnymi twarzami co widac, ze maja problem ze soba, tak przystaja i sie gapia jak swinia na malowane wrota. Az taki niesmak jak widze takiego starego dziada co sie wgapia w biust a nie ubieram sie d****arsko ani nic

Gość gość
Niesmak faktycznie musi być. Ja też ubieram się normalnie. Jeansy, a do tego jakaś bluzka i żakiet albo jakaś koszula. Nawet jak od święta ubiorę spódniczkę albo dekolt to i tak się gapią na twarz.

Gość gość
Dzifaczki ;.D

Gość gość
Dzifaczki? :D

Gość gość
na mnie też się gapią no cóż ładne osoby tak mają ;)

Gość gość
Heh, zazdroszczę ;) Chciałabym, żeby to było z tego powodu, że jestem ładna. Niestety...

Gość gość
?