Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie chcę takiej

Jak wyciągnąć z dziewczyny czy uprawiała seks bez związku

Polecane posty

Gość Nie chcę takiej

Nie chciałbym takiej, która zrobiła to bez związku albo poszła z kimś szybko do łóżka. Wolałbym to wiedzieć.

Gość gość
to wyciagnij sobie zklasztoru jak rutkowski.. Wiesz ja uprawialam seks bez zwiazku, mam 31 lat i nie mialam zwiazku. Gdybym czekala na ksiecia do dzidiaj bylabym dziewica. Mialam 21 lat jak sie zakochalam, spotykalismy sie pol roku zanim to zrobilismy. Nie wiem, cz ylismy para czy nie bo nigdy o tym nie mowil a ja sie balam, ze go strace..Po wszystkim nie uprawialismy seksu przez 2 tyg,, tak zebym mogla dosc do siebie. A potem jakos tak sie stalo, ze wyszedl z mojego domu i nigdy nie wrocil. Po nim nie mialam nikogo przez kilka lat, nawet pocalunku. Zapewne jestem d****a, r***adlem czy workiem na sperme. Ale bylam po prostu naiwna, zakochana dziewczyna. Kolejni - to samo kilka tygodni spotykania sie w knajpkach, zapoznanie ze znjomymi, pierwszy seks i ciau i znowu kilkuletnia przerwa. Gdyby nie oni nie mialabym dzisiaj zadnych doswiadczen, a tak wiem, ze faceci to swinie no i naiwna juz tez nie jestem.. Sprobuj zyc cale zycie w celibacie bo tak trzeba, nie kazdy ma szczescie sppotkac milosc w wieku 15 lat na cale zycie. Czym sie rozni seryjna monogamia od "puszczania sie"? Kochalam tylko jednego mezczyzne, nie wierze, ze mozna miec 5 zwiazkow i kazdego kochac to raczej tylko wytlumaczenie. Dziewczyna, ktora miala seks bez zwiazku trafila na sk...i tyle o nie wierze, ze kobieta bzyka sie ot tak. Ale co ja tam wiem

Gość to swiadczy o was
ze jestescie zaklamane

Gość to swiadczy o tobie
to swiadczy o tobie, ze jestes nie tylko nastoletnim debilem ale i idiota co cie k***a obchodzi cudza przeszlosc, jesli ten ktos cie kocha?? choc akurat w twoim przypadku jest to raczej malo prawdopodobne bedzie huczny slub w kosciele i cichy rozwod z awanturami za 2 lata po prostu jestes debilem koteczku

Gość gość
a ty jesteś święty idioto?

Gość ja wole to wiedziec
i juz. nie chce panny, ktora takie cos zrobila w przeszlosci.

Gość gość
Ale to że ty mogłeś być jednym z tych batów to ci już nie przeszkadza.Kupa idiotów chcieliby r****ć ile wlezie a potem takie p********e durnie dziewic szukają.

Gość a jak ktos jest prawiczkiem
?

Gość to swiadczy o was
poza tym milosc z powietrza sie nie bierze

Gość przeszlosc panny jest bardzo
wazna