Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wasz idealny mezczyzna

Polecane posty

Gość gość

zarabia duzo forsy i nie ma go nigdy w domu :-D D

Gość gość
strasznie opiekunczy,wrażliwy,spontaniczny - czyli przeciwienstwo mojego hahaha

Gość gość
A moze kawal drania?

Gość Yeti007
szczery, liczy sie z moimi uczuciami

Gość gość
Yeti007 szczery, liczy sie z moimi uczuciami xxx Dziwna jesteś ! mało, która kobieta takiego chce

Gość gość
zostanie moim mężem niebawem. po 3 miesiącach znajomości, po miesiącu bycia razem

Gość piękne włosy mam acha
Nie mam nic przeciwko dużej forsie, ale i tak wolałabym swoją forsę niż faceta. Gdyby to był Bill Gates, to miałabym to gdzieś i wydawała ile wlezie, ale przy jakimś ciężko pracującym polskim zjadaczu chleba bym tak nie mogła, on by pracował przez 12 godzin, żebym ja mogła se kieckę kupić? Na takie trywialne potrzeby wolę sama zapracować (tyle że na razie nie mam forsy, co najwyżej pieniążki haha). Poza tym ma być przystojny i inteligentny, musi mieć hobby (sporty walki czy wędkarstwo obojętne aby miał), dzięki któremu będzie szczęśliwszy :P Poza tym nie powinien być obciążony życiowo, bo ja nie jestem: nie mam długów, chorób, dzieci, wrogów, byłych mężów, nałogów.

Gość gość
To chyba ideal? Ach :-O Rozmazylem sie.....+++

Gość gość
piękne włosy mam acha Poza tym nie powinien być obciążony życiowo, bo ja nie jestem: nie mam długów, chorób, dzieci, wrogów, byłych mężów, nałogów. xxx A w takim razie bycie prawiczkiem nie przeszkadzałoby Pani?

Gość gość
ja znalazłam swój ideał na sympatii, tyle, że on mnie olał po jednym spotkaniu:( miałam wtedy doła i nie wypadłak dobrze:(

Gość gość
tak to jest z ideałami.... a moze polishdating? :-D

Gość gość
Na pewno musi być człowiekiem inteligentnym, zaradnym, stałym w uczuciach. Miło by było gdyby przy okazji był też opiekuńczy, czuły, czasami spontaniczny, miał jakąś pasję/zainteresowania. Oj rozmarzyłam się, nie ma co :)

Gość gość
Ale zadnych kochanek na boku!

Gość przypadkowy gosc
Mój idealny mężczyzny sie znalazl przypadkowo, a juz po tygodniu bycia razem ze sobą zamieszkaliśmy. Jest kochany, pomocny, zaradny i troskliwy. Zawsze mogę na niego liczyć w trudnej sytuacji. Jest spontaniczny i rozrywkowy :)

Gość gość
przypadkowy gosc Mój idealny mężczyzny sie znalazl przypadkowo, a juz po tygodniu bycia razem ze sobą zamieszkaliśmy. Jest kochany, pomocny, zaradny i troskliwy. Zawsze mogę na niego liczyć w trudnej sytuacji. Jest spontaniczny i rozrywkowy usmiech.gif x No to cały ja tylko nie umiałbym tak szybko przejść do mieszkania razem gdyż jestem flegmatykiem

Gość gość
penis 40cm jaja produkujace mnostwo spermy dziki agresywny wulgarny najlepiej czarny

Gość gość
Inteligentny, wrażliwy, empatyczny, z poczuciem humoru, zaradny.

Gość gość
aha i jeszcze wierny.

Gość gość
A Ty niewierna.

penis 40cm jaja produkujace mnostwo spermy dziki agresywny wulgarny najlepiej czarny Są tacy naprawdę autorko są jak widziałaś pewnie na filmach!

Gość gość
Dobry, kochający.

Gość gość
ja poznałam chłopaka który ciezko pracuje, także studiuje w weekendy, ma sporo problemów a mimo to radzi sobie ze wszystkim, zawsze jest pogodny, lubi żartować, zawsze ma czas dla przyjaciół. ma wszechstronne zainteresowania, hobby. widzę ze jest zmeczony ale nie mówi o tym. jest zadbany, czysty, wysoki. jest inteligentny i mozna z nim pogadac o wszystkim. co mi sie w nim nie podoba- jest troche chudy i łysieje. Nadrabia osobowością. mało jest juz takich facetów przynajmniej ja mało takich spotykam.

Gość gość
idealny facet dużo zarabia, ma fajne auto i duże mieszkanie, czyta non stop w moich myślach, akceptuje moja roszczeniowa postawę, wspiera mnie ale sam wsparcia nie potrzebuje. Musi być wysoki bym mogła ubrać szpilki. Musi być przystojny bym mogła się nim pochwalić.

Gość gość
ja mam idealnego pod kazdym względem,jest z pewnej branży i ja tez oboje mamy kasę i nie o to chodzi,ale my się rozumiemy bez słów,kocham go bardzo.

Gość gość
TO JA

Gość gość
no nie niektóre wypowiedzi trącą albo gimnazjum albo ktoś jest tak próżny.Idę coś mądrego poczytać bo tu naprawdę ,ach szkoda mówić...

Gość gość
Jest obok mnie :-)