Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kwicze

Nie nawidze swojego meza

Polecane posty

Gość Kwicze
Pocałuj mnie w d**ę. A co Ty myślisz c***o, ze będziecie mi po kolei ubliżać a ja będę słuchać ze spuszczona głowa i wam przytakiwac? W d****h wam sie poprzewracało.

Gość Kwicze
Ułożone debilki phi prostaczki. Z reszta któż inny mógłby siedzieć na takim portalu....

Gość gość
Tak, ludzie zmieniają się, a szczególnie mężowie. Sa tacy, co potrafią perfekcyjnie ukryć swoje wady. Gdybym wiedziała o tych wadach przed slubem nigdy bym nie wyszła za swojego męża. Nie miałam rózowych okularow na oczach, wychodzilam za mąz mając 28 lat. Dzis jestem po slubie blisko 30 lat i widzę jak każdy rok wyostrza każdą wadę. Tego nie da rady zmienić. Autorka musi podjąć decyzję, czy chce całe życie taplać się w gownie czy zrobić ostre cięcie i odejść od chama. Cham na zawsze pozostanie chamem, nie zrobisz z niego wrażliwego, kulturalnego faceta choćbyś flaki z siebie wypruła.

Gość gość
I prawdą jest, że takiego egocentryka, prostaka można znienawidzić.

Gość gość
to po co tu piszesz, skoro portal jest prostacki???? przeczysz sama sobie. Mysle, ze tez masz duzo wad i dlatego wam sie nie uklada.

Gość Kwicze
Tzn, jesli chodzi o to jak mnie traktuje to jest raczej dobrze, jest bardzo wrażliwy, czuły, itd. Ale to w dni kiedy sie nie klocimy i kiedy nic go nie wyprowadzi. Równowagi. A wystarczy jedna mała rzecz i pan potrafi w taki szał wpaść....

Gość gość
masz chyba też awersję do słownika ;)

Gość Kwicze
A kto powiedział ze nań sie nue układa? Układa, tylko wkurza mnie jego chamstwo go mojej rodziny. I to, ze przy nim nie mozna byc zdenerwowanym, bo zaraz sie czepia ze nie mam do niego szacunku.

Gość Kwicze
Chce posuwać, ale ja nie mam ochoty bo tez mnie wkurza. Prawie wszystko mnie w nim wkurza.

Gość toz tu dzisiaj
chyba sama patologia siadla:(( slownictwo z rynsztoka. Autorko takie sprawy zalatwia sie w domu, a nie u ludzi zupelnie ci obcych. Przemawia przez ciebie zlosc. Piszesz ze jest czuly itd. Pomysl moze w tobie tez go cos denerwuje i tak sie zachowuje... Siadz i porozmawiaj, tylko nie atakuj, bo masz w sobie mase zlosci.

Gość gość
dajcie babce spokoj :-O wy wszystkie takie kulturalne :-O widac po kafeterii jakie wielkie damy, zony prezesow, szczesliwe bogaczki tu siedza :-O:-O:-O:-Ojasne....tak samo zasranych mezow macia jedna z druga :-O:-O:-O

Gość Kwicze
Dzięki za głos poparcia. Jeszcze trochę i cała reszta pójdzie za nami sznurem. Tempaczki musza przewietrzyc mózgi bo ciężkiej i upojnej nocy, z głowa w gaciach swojego władcy. Jeszcze trochę i zrozumieją co to jest zycue

Gość Kwicze
W domu tego nie załatwię bi z Nim nie gadam, a pierwsza sie na pewno nie odezwę. Możecie mi wierzyć albo nie, ale ja naprawdę w domy nie jestem chamska i agresywna. Wręcz przeciwnie, uważam ze przez moja dobroć on taki jest.

Gość czerwona żmija
Kwicze przecież Ty nie potrafisz kulturalnie się zachować jak Cię coś zdenerwuje (widać to po Twoich wypowiedziach tutaj) więc męża na pewno nie szanujesz. Nie okazujesz mu szacunku obrabiając mu d**ę na forum. Może Twoja rodzina też jest tak miła jak Ty i dlatego mąż jej nie lubi. Swoją drogą... nawet jeśli jest chamem i prostakiem jak piszesz... to Ty jesteś chamką i prostaczką więc pasujecie do siebie perfekcyjnie!

Gość Kwicze
Mam pytanie, czy chodzicie nieumalowane do sklepu?

Gość czerwona żmija
P.S. Mój mąż zasrany nie jest. Bardzo mądry i kulturalny z niego człowiek. Czuły i kochany. Szanuje mnie, moją rodzinę i moje poglądy. ALE ja szanuję męża i jego rodzinę. Nie wkurzam się o wszystko tylko ROZMAWIAM. I tak rozwiązujemy wszystkie problemy - we dwoje. A nie pisząc na forum :)

Gość Kwicze
I dobrze, Bujaj dropsa lafiryndo. Sama do niego pasujesz, bo lapiesz za słówka jak on. I co z tego ze obgaduje go na forum? Chyba lepiej nuz gdybym miała iść do jego znajomych?

Gość Kwicze
Mój maź tez zastany nie jest i założę sie, ze jest mądrzejszy od Twojego

Gość Kwicze
Zadałam wam pytanie. Czy chodzicie nieumalowane do sklepu? W niedziele? Chyba jestem zmuszona ale nie mogę sie umalować bo nie mam przy sobie kosmetyków.

Gość Kwicze
Dzięki Edek :) a układa Ci sie z ta żona? Bo wiesz... Ja od wczoraj nie gadam ze swoim, i nie odezwę sie choćby nie wiem co i tak sobie pomyślałam, ze jakiś adorator by sie przydał....

Gość gość
"Nienawidzę", a po 2. widziały gały co brały. Jesteś jedną z tych panienek, które sikają na widok kolesia, chamskiego w stosunku do innych osób, ale jaki on śmieszny, haha, przystojny (trochę piękniejszy od diabła lub i nie), pewny siebie. Chama nie jest trudno rozpoznać...

Gość gość
I dobrze, Bujaj dropsa lafiryndo. Sama do niego pasujesz, bo lapiesz za słówka jak on. I co z tego ze obgaduje go na forum? Chyba lepiej nuz gdybym miała iść do jego znajomych? 03.11.13 [zgłoś do usunięcia] Kwicze Mój maź tez zastany nie jest i założę sie, ze jest mądrzejszy od Twojego Ale z ciebie chamka :D swój do swego ciągnie.

Gość czerwona żmija
To, że go obgadujesz na forum świadczy o tym, że jesteś wredną babą. Która problemów nie potrafi załatwić jak dorosły człowiek poprzez kulturalną rozmowę a wylewa żółć za plecami. I naprawdę nie ma co stopniować czy lepiej jest obgadywać na forum czy wśród znajomych - to jest po prostu złe i świadczy o Twojej kulturze i szacunku do męża (a ani jednego ani drugiego nie masz za grosz). Twój język świadczy o tym, że jesteś prostą osobą (nie chodzi o same błędy ale o przekleństwa, o jad, o budowę zdań). Ciężko mi uwierzyć w mądrość Twojego męża bo mądry człowiek z taką prostaczką by nie wytrzymał. A dropsa to Ty sobie poturlaj może wyładujesz trochę tej nienawiści do wszystkich.

Gość Kwicze
Srutu tutu kawał drutu. Wasza głupota i tempota mnie przeraża. Ostatni raz powtarzam, błąd w tytule- literówka. I nie, nie pasujemy do siebie, bo mój maź jest inteligentny ja nie, on jest chamem ja nie. On czyta książki historyczne a ja nie. On na pasje a ja nie mam nic. Nic mnie nie interesuje, nic a nic, nic! Np. Dziś od rana leżę pod kołdra. Zjadłam czekoladę i leżę i bije sie z myślami czy iść do sklepu czy nie isc. Dlatego nie pa du je my do sie bie!

Gość Kwicze
Żmiją, uważam, ze budowa moich zdań niczym nie różni sie od budowy Twoich zdań. Wymyslasz teraz bo nie masz argumentów, aby obalić mija tezę i czepiasz sie jak rzep do psiej d**y. Prosta jest Twoja rodzina, bo sprowadzili na świat takie stworzenie jak ty.

1.zastanow się czy nie pierdo lnąć tego wszystkiego.ile mozna wytrzymać. 2.najlepszy sposob to znalezc" przyjaciela".wiadomo o co chodzi.. ale on wlasnie spraw ze bedziesz doceniana..kochana,szanowana ps.sam to zrobilem.

Gość Kwicze
Edek z krainy kredek. Ad.1 chciałam wykonać, ale nie dam rady. Za dużo dobrych cech, które mnie jednak jeszcze trzymają przy nim. Ad. 2 już jak znajdę przyjaciela to na stałe, bo raczej nie umiem na dwa fronty i nie lubię. A ze ja stała w uczuciach to albo jeden albo drugi.