Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co na nerwowość

Polecane posty

Gość gość

od zawsze byłam niesamowicie nerwowa, raz bylo lepiej raz gorzej. od czasu do czasu lubię sobie zajarać blanta. zauważyłam, że kilka dni po tym moja nerwowość wzrasta. wkurza mnie wszystko, czesto wydzieram się bez powodu, jestem wybuchowa. czy to przez palenie? co pomoze mi załagodzić nerwy?

Gość Nerwusss
Ja też jestem nerwowa, był czas że denerwowało mnie wszystko np. fryzura jakiejś baby w autobusie, styl ubierania ludzi itp. aż zaczęłam mieć zawroty głowy i lekarz wykluczył wszystkie inne przyczyny i zostały nerwy, więc po kuracji przeciw zawrotom kupiłam Sedatif PC i brałam to żeby się tak nie denerwować byle czym. Dobry homeopatyczny lek mnie pomógł.

Gość gość
Też tak mam. Taki temperament :D A tak na poważnie może masz niedobór magnezu? Zrób sobie kurcje miesięczną, może pomoże. Validol do ssania też jest dobry.

Gość gość
setka wodki

Na nerwowość to poleciłabym normalne relacje z rodziną. oprócz tego może też się odrobaczysz? czasami ludzie nie zdają sobie sprawy ze mają takiego pasożyta, ja też nie zdwałam. Kupiłam niedawno Toxinext, polecam sprawdzić, mi pomógł niemal od razu ;)

Jak ktoś napisał seta wódy xD. Odrobaczeniem też nie pogardziłbym, warto się zastanowić nad tym, czasami na serio nie zdajemy sobie sprawy ile mamy w sobie robactwa. Z tego co ostatnio słysze to Toxinext jest zdecydowanym faworytem na rynku pod tym względem

Gość Wiki_z_Plebanii
Hej, czy przyczyną nerwowości mogą być pasożyty? Nie ukrywam, że mam ostatnio problemy w pracy i źle wpływa to na moje samopoczucie, jednak nigdy nie było to tak mocno jak teraz ;/ Jestem przewrażliwiona na każdym punkcie i ostatnio słyszałam od koleżanki, że dużo osób może mieć w sobie niechcianego wirusa, pasożyta czy grzyba i on może wpływać na nasz stan psychiczny. Coś polecacie żeby wyzbyć się niechcianego gościa?

Gość OlaTora
Tak jak pisali ludzie wcześniej, to może być pasożyt i najlepiej rzeczywiście wziąć toxinext. Oprócz tego pij dużo wody i przeczyść mieszkanie, powinno pomóc pisz o efektach jak coś ;D

Gość Wiki_z_Plebanii
dobra, wypróbuję jak wszyscy polecają, może coś pomoże ;)))

Gość gość
Niedobory B jak powyżej, ew. magnez itp pierwiastki. Ja na swoje szajby biorę co jakiś czas DPPA DL-FENYLOALANINE :P pomaga, ale jak się człowiek z nerwowym charakterem urodzi to chyba z takim umrze :/ mam podobnie, tylko bez powodu, ja po prostu mam taką naturę od dziecka..

Gość gość
Literówka, nie DPPA tylko DLPA ;)