Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pozimkowe mango

OSTRZEGAM

Polecane posty

Gość pozimkowe mango

Okazuje sie, ze moj maz jest tez czasami manipulowany przez HAARP. Ostatnie trzy dni jezdzil samochodem z dusza na ramieniu. Byly bowiem momenty, ze prowadzac pojazd tracil kilka razy na chwile swiadomosc. Spotykalo go tylko to w samochodzie podczas prowadzenia. Na szczescie tracil swiadomosc w bezpiecznych miejscach. Nie doszlo dzieki temu do wypadku. Moze uswiadamial go ktos, ze takie cos jest mozliwe, ale nigdy niczego nie mozna byc pewnym. Mnie lata temu pokazywali, jak moga przyspieszac moim samochodem. Tez bylam tym przerazona. Po tym fakcie znalazlam artykul w internecie opisujacy, jak mozna manipulowac kierowca. Autor podkreslal, ze HAARP moze usypiac kierowce natychmiastowo na bardzo krotkie okresy czasu. Taka manipulacja kierowca prowadzi do wypadkow, ktorych jest tysiace. Ten artykul poslalam do kilku osob znajacych angielski. Na drugi dzien dostalam ostrzezenie od mojego prowajdera, ze jak jeszcze komus wysle ten artykul, to zostane odcieta od internetu. W krotkim czasie ten artykul zniknal z internetu, a teraz przypomnial mi sie. Kiedy czytalam pierwszy raz ten artykul, to uswiadomilam sobie, ze wiem przeciez, jak HAARP potrafi szybko usypiac. Doznalam tej funkcji kilka razy, ale na szescie w lozku. Usypiali mnie i budzili. Nigdy bym wtedy nie pomyslala, ze mozna tak samo zrobic z czlowiekiem za kierownica. Ten artykul mi to uswiadomil, a teraz tego doznal moj maz kilka razy. Jest wiec to prawda ! Nikt nigdy nie wie, czy i kiedy jest kontrolowany. Bron HAARP jest niewidoczna i nieslyszalna i wiekszosc ludzi nie zdaje sobie sprawy z tego, ze jest w ciaglym uzyciu od 1948 roku. Przez te wszystkie lata nastapil niebywaly rozwoj technologii i firma utrzymywana przez Departament Obrony USA przeprowadza doswiadczenia na calej Kuli Ziemskiej bez zadnej kontroli. Uwazajcie kierowcy. Ograniczcie przynajmniej predkosc. Tylko tyle mozemy zrobic.

Gość gość
Nie chlej tyle:)