Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grzecho

Co dać dziewczynie na mikołaja żeby było romantycznie

Polecane posty

Gość Grzecho

Co dać dziewczynie na mikołaja żeby było romantycznie zaraz będziecie pisać sex i takie tam ale to wykluczone. co myślicie jakieś ciche romantyczne miejsce i jakiś prezent ale właśnie coo

Gość milkaaq
moze jakis srebrny lancuszek?

Gość Grzecho
oo ale ona nosi złoto :( myslałem oo bransolecie złotej ale mogę przeznaczyć tylko 500zł jak myślicie dostanie się coś takiego za tyle

Gość gość
nie wydawaj tyle bo i tak cie zdradzi i zostaniesz sam

Gość Grzecho
heheh nie zdradzi nie martw się :) hehe

Gość milkaaq
oczywiscie, mysle ze nawet za polowe tej ceny dostaniesz cos ladnego. Nie wykosztowuj sie tak bardzo. Bo to na razie tylko dziewczyna, nie narzeczona, nie zona..

Gość gość
nigdy nie mow nigdy:)

Gość Grzecho
:) dobra dobra nasza miłość się rożni i nadaje na film ale już więcej nie powiem a wy co zamierzacie kupić

Gość gość
Podaruj jej zlote serduszko, bez lancuszka.Moim zdaniem wystarczy, tyle że zloto jako prezent jest już trochę zobowiazujące. Jeśli nie planujesz poważnego związku na razie, to zastanow się nad innym prezentem.

Gość Grzecho
Planujemy i chcemy być do końca życia i śmierci i każdy zrobił dużo aby tak się stało jak jest teraz ona jest z innego świata ja z innego i z tych 2 naszych światów powstał jeden nasz wspólny. aaa macie jakieś takie propozycje np tak jak te serce ale prosił bym o jakieś linki np z allegro coś ze złota do tych 500zł doradźcie mi

Gość gość
gdyby dostała od chłopaka prezent wartości 500 PLN lub coś koło tego...czułabym się głupio dla mnie cenniejsze są np. babeczki upieczone przez Niego dla mnie ;) to jest bezcenne za wszystko inne zapłacę kartą

Gość Grzecho
widzisz a ja chciałem napisać tylko na kartce tyko "pocałuj mnie i tak będziemy do końca życia" bo ona jest z Arabii i złamaliśmy dużo zasad aby być ze sobą a tej jakoś nie możemy ale potem mowie to głupiee i wpadłem na taki prezent