Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zrobienie ręką to zdrada

Polecane posty

Gość gość

Miałem taką sytuacje, pokłóciłem się trochę z dziewczyną przez jej humorki które ma co miesiąc, zawsze staram się to zrozumieć bo każda tak ma przed miesiączką, jednak w tym miesiącu była przez kilka dni dla mnie bardzo chamksa i obojętna jakbym się dla niej nie liczył. Bardzo mnie to zdenerwowało i postanowiłem że spotkam się z koleżanką żeby się nią nie przejmować i zaistniałą sytucją. Ta koleżanka to dobra znajoma z którą sobie pisze na fb. Spotkałem się z nią na piwo, ona piła bo ja jechałem samochodem, wypiła ze trzy i była nieco wstawiona, rozmawiało się nam fajnie i ogólnie była miła atmosfera, udało mi się zapomnieć o kłótni z dziewczyną... Zaproponowałem jej że może przyjechać do mnie bo mam fajny horror, nie w głowie mi były jakieś podrywy czy inne czynności. No ale tak się złożyło że zaczęliśmy się całować, potem rozpięła mi pasek od spodni, zabrałem jej rękę, jednak z czasem gdy zrobiło się bardziej namiętnie wsunęła mi w spodnie i po kilku r****ch doszedłem, chyba dlatego tak szybko że był to ktoś inny. Po wszystkim było mi strasznie głupio, koleżanka powiedziała że nikomu nie powie i że gdyby nie alkohol nie zrobiłaby czegoś takiego itd. Teraz nie wiem co robić bo zależy mi na swojej dziewczynie i chcę być z nią szczery. Sam nie wiem czy traktować to jako zdradę, bo jej nigdzie nie dotknąłem z wyjątkiem tego że się całowaliśmy, a ona nawet go nie wdziała i trwało to tylko chwilę. Wiem że źle zrobiłem i nie chciałbym żeby moja dziewczyna cos takiego zrobiła. Nie wiem czy zapomnieć o tym jako głupim incydencie czy powiedzieć jej prawdę? Z jednej strony chcę być szczery, z drugiej nie chcę jej stracić i strasznie mi przykro że tak się stało.

Gość gość
Niewiniatko kurfa

Gość gość
ogólnie to zdrada, czy ręka czy nogą zdrada osiole

Gość gość
To zdrada jak najbardziej.

Gość gość
Zdrada w 100%. Lepiej szczerze pogadaj ze swoją dziewczyną. Inaczej, kłopoty będą narastać.

Gość gość
Też tak myśle ze porozmawiam, ciężko mi będzie utrzymać to w tajemnicy bo chcę być z nią szczery. Nazwałbym to bardziej głupotą ludzką niż zdradą. Wiem że to złe i nie powinno nigdy się wydarzyć jednak trudno to porównać do seksu czy nawet loda. Pewnie gdyby nie to że tak szybko doszedłem to w porę bym się opanował i wyjął jej rękę, tak jak to uczyniłem przy pierwszej próbie.

Nie, no co Ty, jaka zdrada. Umawianie się z koleżankami na wieczorne oglądanie filmu we dwoje podczas jak ona robi Ci ręką to absolutnie normalne zachowanie faceta w związku.

"Nazwałbym to bardziej głupotą ludzką niż zdradą. Wiem że to złe i nie powinno nigdy się wydarzyć jednak trudno to porównać do seksu czy nawet loda. " Mam nadzieję, że Twojej dziewczynie dość często "głupota ludzka" będzie się zdarzać. Tym co piszesz utwierdzasz tylko, że wielu zdradzających jest perfidnymi sukinsynami.

Gość gościówkaA
Zdrada jest wszędzie tam gdzie nadwyrężasz zaufanie partnera... Czy jakby jakiś chlopak robił palcówę Twojej dziewczynie, a ona by go nie dotykała to by nie była zdrada? Co byś zrobił w takiej sytuacji? Czułbyś sie zdradzony? Czułbyś że ktoś zawiódl Twoje zaufanie? Masz swój rozum i niestety nie użyłeś go. Nie umiałeś postawić granicy...

Gość gość
Juz samo umowienie sie z kolezanka bylo zdrada.

:o idiota, sam tłumaczysz swoją dziewczynę:o gdyby cie kochała, to by się kontrolowała. trafileś na rozkapryszoną księżniczkę to masz teraz. a zwalenie cudzą ręką to żadna zdrada🖐️

Gość kafefefe
co by nie mówić to kobiety same są sobie trochę winne gdy przed okresem im odbija, krew odpływa z głowy, tracą rozum a z faceta robią sobie swojego prywatnego kozła ofiarnego ... Bo im wolno ...

Gość gość
czasem milczenie jest złotem

Gość gość
powiedz szczerze dziewczynie co zrobiłeś. tzn tej którą zdradziłeś, jeśli naprawdę ją szanujesz jak piszesz to zasługuje na to żeby znać prawdę.

Gość gość
wez jej daj spokoj bo dzieciak żes jest jeszcze

Gość gość
nic jej nie mów,bo to wiele popsuje ,to nie było nic ważnego nic jej nie mów ale zrób sobie karę mocno sie zastanów nad swoim postępowaniem i jaki jesteś i sie popraw i już

Gość gość
to nie bylo nic waznego? o ja co za ludzie szok :/