Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyszła

Planowanie dziecka

Polecane posty

Gość Przyszła

Witam czy któraś was jak zaczęła planować dziecko brała może Maxivit dla niej ? czy brać to a może coś innego ? jak myślicie podpowiedzcie Mi

Wyjaśnię... co za dużo to... plemniki słabną. Wstrzymać się do tych dni, jak zaskoczysz, używać ile się da :)

Gość przyszła
szczerze to nie patrzymy w dni płodne bo uu Mnie z tym ciężko robimy to kiedy nam się chce ;)) ale muszę miec coś żeby dało nam maleństwo a może coś na pobudzenie plemników ? ;>

Gość gość
powiem tak : ja zażywałam kwas foliowy i to jedyne co polecam, udało nam się dopiero w 6 cyklu, w miedzy czasie zaczęliśmy świrować, ja jadłam olejek z wiesiołka i piłam litrami wodę oraz jadłam siemię lniane, i probioty femina coś tam - niby na śluz, a mąż jadł macę na plemniki, nic to nie dawało odstawiliśmy to w 4 cyklu i porostu wyluzowaliśmy , wtedy się udało

Gość gość
seks w 12 14 16 18 dniu cyklu (pierwszy dzień miesiączki to pierwszy dzień cyklu )

Gość Edek stary wampir z Nowej Huty
maca na plemniki :D

Gość przyszła
w tych witaminach też jest kwas foliowy;) styka czy nie ?

Gość gość
no tak maca taki korzeń z ameryki pd, wspomaga produkcję plemników........ lepiej bierz sam kwas foliowy, taniej i nie ma potrzeby obciążać organizmu zbędnymi elementami