Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to_przykre

czy bliscy się mnie wstydzą

Polecane posty

Gość to_przykre

Witam, chciałabym się zapytać bo jest pewna sprawa, która mnie niepokoi mianowicie to, że podejrzewam iż bliscy mogą się mnie wstydzić. Tak jest tylko jeżeli wychodzimy na miasto na zakupy itp. w domu jest zawsze wszystko super mianowicie chodzi głównie o moją mamę i chłopaka. Kiedy pytam się o coś mamy w sklepie i ktoś przechodzi obok ona mi nie odpowiada i odwraca sie bokiem tak samo gdy np. ją wołam czy pytam się czy dana rzecz pasuje czy nie bardzo. Mój chłopak nie chce ze mną nigdzie wychodzić nawet ja mu proponowałam, że zapłace za kino za wszystko bez problemu bo mi zależy na miłym spędzeniu czasu, ale też się wykręcił i spotykamy się tylko w domu. Myślicie, że mogą się mnie wstydzić? Dodam tylko, że nie zachowuje się jakoś nienormalnie w miejsach publicznych

Gość gość
bardzo dziwne co piszesz...... może dziwnie wyglądasz? albo jesteś kaleką? sam nie wiem ... masz wadę wymowy ?

Gość to_przykre
mam problemy z cera - tradzik ale to chyba nie az tak obrzydliwe

Gość gość
zależy jak to wygląda, czasami przybiera obrzydliwe formy, naprawdę potrafi oszpecić, ale jak to nic wielkiego to nie mam pomysłu, byłaś z tym trądzikiem u dermatologa ?

Gość gość
najlepiej zapytaj mamy i chłopaka wprost o co chodzi

Gość gość
Mają o tobie niskie zdanie a ty się jeszcze pytasz.

Gość to_przykre
tak bylam mam kuracje retinoidami, pytalam ale oboje powiedzieli ze mi sie wydaje ale nie sadze

Gość gość
pewnie chodzi o ten trądzik, musi to jednak fatalnie wyglądać

Gość gość
ale zeby matka sie wstydzila wlasnego dziecka, bez przesady moze faktycznie przesadzasz co do mamy, jestes przewrazliwiona

Gość gość
Ale masz pustych bliskich. Z trądzika się wyleczysz a oni z głupoty już nie.

Gość to_przykre
ale jest 1 rzecz jaka mnie zastanawia mama sama mi proponuje wyjscia tylko dopiero pozniej przy ludziach zaczyna sie tak zachowywac, po co proponuje jak sie mnie wstydzi?

Gość gość
jak Ci nie odpowiada na coś to zadaj jej pytanie tyle razy aż usłyszy

Gość gość
mysle, ze autorka czuje sie z soba zle i dostrzega jakies urojone rzeczy. Mama ja zignorowala, bo byla pochlonieta myslami. Co do faceta to nie wiem, nie znam go i waszych relacji, facetom czesto zalezy na ladnej dziewczynie, wiec nie wiem, ale mamy nie przejmuja sie przecieztnym wygladem dzieci

Gość gość
dziwna ta mama, pewnie nie chce się jej samej chodzić, ale jednak się wstydzi

Gość to_przykre
i jest ciagle pochlonieta myslami? i tylko wtedy jak ktos obok przechodzi? no niby zalezy na ladnej dziewczynie chlopakowi, ale moze (jestem chyba optymistka) lubi mnie za moj charakter

Gość gość
albo twoja matka jest wstydliwa i niesmiala i przez to nie odp przy ludziach. Na bank sie ciebie nie wstydzi, chyba za zachowujesz sie jak wiesniara :P

Gość gość
nie wiem jaki masz charakter i jaka jestes, ani jacy sa twoi bliscy, jakbym cie znala, to bym ocenila obiektywnie, moze zapytaj kolezanke bliska

Gość to_przykre
zachowuje sie tak jak wszyscy w sklepie :)