Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arek33

Oj kobietki

Polecane posty

Gość Arek33

Mam pytanie , zerwałem z dziewczyną bo przestałem ją kochać , wszystko było by ok zapomniałem o niej tak jak by nigdy jej nie było , a dziś ją widziałem wyglądała pięknie jak nigdy w trakcie naszego związku tak nie wyglądała dla czego wy kobiety zaczynacie dbać o siebie po skończonym związku , ja już sam kurde nie rozumiem nie nogę jej wybić z głowy

Gość d69
a kochales ja za wygl;ad czy za to jaka jest? faceci tez nie zawsze wygladaja jak amanci- czesto tatusiowieja jeszcze przed pojawieniem sie dziecka i co? rzucic takiego?

Gość gość
jeżeli przestałeś ją kochac dlatego, że nie wyglądała zbyt pięknie, to wyświadczyłeś jej przysługę, być może poznała kogoś, kto ją docenił i przy nim rozkwitła- proste

Gość Arek33
hm kochałem ją całą jej wady a w jej niebieskich oczach mógł bym utonąć , wtedy poznałem jedną dziewczynę zauroczyła mnie ale się rozczarowałem , a panią 1 zdaję sobie powoli sprawę że chyba za nią tęsknie

Gość gość
no i co w związku z tym? kochałeś ją, ale inna dupa zawróciła ci w głowie i teraz dopiero sie opamietałeś? trzeba było używać do myślenia mózgu, a nie penisa

Gość gość
Oj widocznie ma wysokie poczucie własnej wartości i nie chciała konkurować z inną kobietą o faceta.

Gość Arek33
michał3 słuchaj idioto żadna kobieta nie zasługuje na to aby tak ją nazywać , cwelu

Gość gość
tak, jak nie daje d**y, to rzeczywiście szmata

Gość Arek33
Debile

Gość gość
Prawda w oczy kole.