Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zestresowana joanna

nienawidze swojego zycia bo

Polecane posty

Gość zestresowana joanna

- mam powodzenie u plci przeciwnej ale tylko dlatego ze do perfekcji opanowalam sztuke makijazu i kamuflowania swoich niedoskonalosci figury ( zrobiona jestem 8/10, bez tego wszystkiego 2/10 :O ) przez co poznaje wielu facetów jednak boje sie przedktorymkolwiek z nich pokazac bez tego wszystkiego, mimo to i tak jestem klebkiem kompleksów i na randki nie chodze z nerwów - mam wyksztalcenie srednie i 23 lata- zawalilam studia na 3 roku :O - nie pracuje bo jestem zestresowana i ciagle rezygnuje z kazdej pracy wydajac mi sie ze sobie nie poradze - mam bol isteniania, demotywuje mnie fakty ze predzej czy pozniej sie zestarzeje i zbrzydne ( poki co komplementy facetow sa moim jedynym zrodlem szczescia, poniewaz jako nastolatka nie mialam zupelnie powodzenia i teraz ciagle mi na tej adoracji zalezy)a w koncu ze i tak umre wiec po co mam sie starac i stresowac ponad swoje sily czy ktos kiedys pamieta ze jakas jadwiga kowalska z XV w. miala zawsze wysprzatany czysty i schludny dom ? nie....to samo bedzie z nami, czas tak szybko leci, nie rozumiem sensu naszego jestestwa, nie odnajduje ukojenia w zadnej religi - ze zostana stara panna albo ze zajde w ciaze a panicznie boje sie porodu, obrzydza mnie to wszystko -chcialabym juz umrzec, i nie myslec o niczym ani niczego sie nie bac ani sie nie przemeczac bo nie chce mi sie sprzatac ani myc naczyn czy jest dla mnie nadzieja? czy juz nigdy nie odnajde psychicznego spokoju?

jesteś zdrowa to się ciesz... nie wszyscy mają to szczęście...jestem niepełnosprawna... i co ja mam powiedzieć???

Gość vvvvvvvv
dopisz do tej listy jeszcze "jestem niedojrzałą emocjonalnie gówniarą"

Gość gość
a mialas kiedykolwiek kontakt fizyczny z facetami? :D

Gość gość
Toć jak masz powodzenie to brzydka nie jesteś. Świnia ze szminką nadal wygląda jak świnia. Wróć na studia.

Gość zestresowana joanna
mialam kontakt fizyczny z facetami :O ale bylam w sztok pijana, nawet ich nie znalalam - z jednym uprawialam seks, wlasciwie to w kiblu tylko sciagnelam rajstopy i majtki( juz kilka lat wczesniej sie rozepchalam palcem:O) - jednemu robilam loda to cale moje doswiadczenie :O

Gość gość
O ja p******ę i piszesz o tym tutaj?

Gość gość
przecież podszyw widać. Od dzis jestescie na kafe?

Gość zestresowana joanna
i tak jestem anonimowa chce z kims szczerze porozmawiac przeciez nie powiem tego mamie ani przyjaciolce :) co to zmienia ze mnie wykorzystali? bo w pelni swiadomie tego nie zrobilam wazniejszy jest dla mnie fakt ze na trzezwo bym tego nie zrobila z powodu kompleksow

Gość zestresowana joanna
to niestety nie podszyw :O

Gość gość
a ile masz wzrostu i wagi? moze chociaz cialo masz w miare

Gość zestresowana joanna
przepraszam jesli kogos tym postem urazilam 🌼 cialo mam beznadziejne:O nie jestem otyla za to mam niedowage ktora kamufluje ubiorem

Gość gość
typowe, paszczur który puszcza się w klubach żeby się dowartosciowac :D

Gość zestresowana joanna
raz sie puscilam, jak na 23 lata to chyba i tak mam maly przebieg ?:)

Gość gość
a robienie loda facetowi ktorego nawet nie znalas nie jest puszczaniem sie? :D

Gość gość
Ale musisz być brzydka w makijażu skoro nikt cię nie zechciał do tej pory.

Gość zestresowana joanna
dobrze wiec dwa razy :) dodam ze nie wyszlo to z mojej checi ani inicjatywy po prostu wykorzystali fakt ze bylam pijana w trupa i ledwo zywa ale to oczywiscie ja sie puszczam.. no ale to akurat jest najmniej w tym wszystkim wazne ;)

Gość gość
To nie był podszyw? :D O kuzwa :O

Gość gość
to idź się zabij, a nie p********z, że nienawidzisz życia 🖐️

Gość zestresowana joanna
michał3 Ale dlaczego nie szukasz stałego faceta do r******a się bez zobowiązań? bo mam kompleksy gość Ale musisz być brzydka w makijażu skoro nikt cię nie zechciał do tej pory. w makijazu chce mnie kilku facetów, bez makijazu oprocz rodziny i kolezanek zaden mnie niewidzial, wszystko jest wyjasnione w punkcie pierwszym

Gość gość
Jesteś odpychająca swoim zakłamaniem.

Gość zestresowana joanna
gość to idź się zabij, a nie p********z, że nienawidzisz życia lapka.gif nie jest tak prosto sie zabic, boje sie ze zostane roslina szukam tutaj wsparcia, jakiejs rady, naprostowania mnie w mysleniu, czegokolwiek 😭

Gość gość
Skąd jesteś pipo??

Gość zestresowana joanna
gość Jesteś odpychająca swoim zakłamaniem. w ktorym momencie jestem zaklamana?

Gość gość
Z takim podejściem to raczej możesz liczyć tylko na jednorazowe akcje, chyba że szukasz faceta którego weźmiesz na litość :)

Gość gość
gość Skąd jesteś pipo?? X a Ty skad? i dlaczego pytasz? michał3 To chociaż częściej pij, żeby faceci cię brali w kiblach. X to nie przyniesie mi ulgi po za tym nie bede tego robic bo ty tak chcesz:O

Gość gość
Z Poznania. Pytam, bo liczyłem na wspólne wyjście do klubu