Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zestresowana joanna

nienawidze swojego zycia bo

Polecane posty

Gość gość
Na brak naturalnego uroku nic nie powiem, trzeba się cieszyć tymi komplementami mężczyzn póki są :) a tak ogólnie jesteś mało przystosowana do życia, ale to pewnie jak spory procent użytkowników kafe, tak więc witaj w domu przegranych i zrób coś żeby z niego wyjść, potem się pochwal i daj się zgnoić zazdrośnikom, pozdro.

Gość zestresowana joanna
to wyzej to ja, wylogowalo mnie z niku :O "Z takim podejściem to raczej możesz liczyć tylko na jednorazowe akcje, chyba że szukasz faceta którego weźmiesz na litość usmiech.gif" oczywiscie w realu sie tym nie chwale zreszta jakby nie w tym jest problem mam potencjalnych kandydatów na chlopaka jednak boje sie wejsc w głeboka relacje i rano pokazac im swoja prawdziwa twarz zarówno chodzi o wyglad jak i psychike

Gość gość
to co teraz robisz skoro nie studiujesz i nie pracujesz?

Gość gość
To teraz już masz jakieś pojęcie o co chodzi z tym zakłamaniem ? :)

Gość gość
A jakie to zakłamanie? Która dziewczyna bez makijażu dobrze wygląda? Ma długie ciemne rzęsy, wyraźny kolor ust i idealną cerę? 99% bez makijażu wygląda jak mimoza z grypą.

Gość gość
Jest makijaż i jest makijaż, z opisu bardziej wygląda nie na makijaż tylko na tapetowanie.

Gość zestresowana joanna
gość to co teraz robisz skoro nie studiujesz i nie pracujesz? X szukam pracy:O gość To teraz już masz jakieś pojęcie o co chodzi z tym zakłamaniem ? usmiech.gif X rozumiem ale nie potrafie tego zmienic, wiem ze bez makijazu nie dostawalabym tylu komplemenetow to bardzo uzalezniajace i bardzo podbuduwujace dla mnie :( zrozumcie ze bardzo tego w tym momencie potrzebuje :( a jesli chodzi o aspekt psychiczny gdybym pokazala swoja prawdziwa twarz wsrod znajomych czy obcych ludzi prawdopodobnie wyladowalabym w wariatkowie- tak mowia mi moi rodzice ktorzy mnie znaja :O

Gość gość
Pomijając rewelacyjne relacje intymne... Czy oprócz tak pożądanych komplementów które są dla Ciebie jedynym wyznacznikiem własnej wartości, czy odbywa się pomiędzy Tobą i osobnikami płci komplementującej jakaś merytoryczna wymiana zdań ? :)

Gość gość
Sama się wpędzasz w kompleksy, sama jesteś sobie winna.

Gość zestresowana joanna
michał3 No ale chociaż podobało ci się jak po pijaku facet cie dymał? X pomine szczególy -nie ten dzial, i nie ma to zwiazku ze sprawa

Gość gość
Bez kitu komplementy uzależniają, szczególnie jeśli była uważana za paszteta.

Gość gość
Tylko że komplementy nie dotyczą jej, tylko jej dzieła które na sobie natapetowała, więc tak czy siak, jedyny komplement który dostaje to pochwała sztuki kamuflażu.

Gość zestresowana joanna
gość Pomijając rewelacyjne relacje intymne... Czy oprócz tak pożądanych komplementów które są dla Ciebie jedynym wyznacznikiem własnej wartości, czy odbywa się pomiędzy Tobą i osobnikami płci komplementującej jakaś merytoryczna wymiana zdań ? usmiech.gif X owszem odbywa sie, mezczyzni mnie raczej lubia potrafie posmiac sie, pozartowac, pogadac glupoty ale takze kiedy trzeba wesprzec i porozmawiac na powaznie ale czasami w domu w ukryciu, wychodzi ze mnie skonczona wariatka :( myślicie ze kiedy skoncze szkole, znajde prace i fajnego faceta ktoremy zaufam ( nie wiem jakim cudem:O) to znajde psychiczne ukojenie czy zawsze bede sie czegos bala? czegos nienawidzila? byla sfrustrowana? dlaczego jestem taka slaba psychicznie? dlaczego nie potrafie sobie tak poukladac w głowie pewnych spraw zebym czula sie dobrze? :O:(

Ale, że ta jednorazowa akcje nie rozbudziła cię seksualnie to jest dziwne. Przeważnie jak kobieta raz się dorwie to fiuta, to już nigdy nie chce przestać.

Gość gość
Rysy twarzy masz te same...

Gość zestresowana joanna
michał3 Ale, że ta jednorazowa akcje nie rozbudziła cię seksualnie to jest dziwne. Przeważnie jak kobieta raz się dorwie to fiuta, to już nigdy nie chce przestać. X jestem rozbudzona seksualnie:O rozladowuje sie sama ze soba :O jestem zakompleksiona do tego stopnia ze wole tak niz z jakims mezczyzna:O

Gość gość
Jesteś p*****lnięta. To chyba lepiej dowartościowywać się z facetami niż ich unikać, lepiej byś się poczuła.

Gość koallam
to Twoi rodzice tak do Ciebie podchodzą? Nie dziwne, że masz kompleksy :( Aha, i nie przejmuj się tą tu palanterią co każdego obsra i opluje, więc i Ciebie musieli opluć. Tutaj to norma :o🖐️

Gość zestresowana joanna
gość Rysy twarzy masz te same... X wiem, jesli juz to minimalnie sie zmienilam, to jest tez powodem nakladania tapety wiem ze przed tymi wszystkimi urodowymi zabiegmi nie mialam powodzenia wrecz bylam wysmiewana dlatego teraz tak bardzo zalezy mi na akceptacji adoracji zmienilam kolor wlosow, zaleczylam tradzik, przytylam kilka kilo, nauczylam sie robic fajny makijaz, ładnie sie ubieram widze i czuje ze ludzie traktuja mnie inaczej niz kilka lat temu

Gość koallam
Ty lala co się przejmujesz...po to jest się młodym, żeby się pindrzyć i żeby faceci mówili Ci komplementy. Kiedy, jak nie teraz to ma się dziać? Ty się ciesz, żeś taka młoda i się umiesz podtuningować.... i że Ci się chce to robić :)

Gość gość
boisz sie ciazy, ale dac dupska obcemu facetowi, ktory byc moze mial hiva i sie nie zabezpieczal to juz nie?

Gość zestresowana joanna
gość Jesteś p*****lnięta. To chyba lepiej dowartościowywać się z facetami niż ich unikać, lepiej byś się poczuła. X tak bardzo boje sie wysmiania i odrzucenia ze to ja wole odrzucac a jednorazowych akcji w kiblach juz nie zamierzam powtarzac, do niczego dobrego to niedoprowadzi tylko sobie zszargam opinie i juz w ogole nie bede miala szans na jakiegos fajnego faceta koallam to Twoi rodzice tak do Ciebie podchodzą? Nie dziwne, że masz kompleksy smutas.gif Aha, i nie przejmuj się tą tu palanterią co każdego obsra i opluje, więc i Ciebie musieli opluć. Tutaj to norma pechowiec.giflapka.gif X moi rodzice sa dosyc w porzadku, odstawialam takie akcje ze troche sie im nie dziwie ze stwierdzili ze nadaje sie do psychiatryka, znam specyfike tego forum ;) ale dzieki za ostrzezenie ;)

Gość koallam
ja mam teraz realny problem, bo nie wiem, ile sobie par rajstop ciepłych kupić na zimę, bo zamierzam chodzić w spódnicach ... 6kolorów mi się podoba

Gość gość
Wszystko jest wporzo, musisz po prostu znaleźć faceta który się będzie pindrzył tak jak Ty, tapetował itd, przecież to tylko makijaż :) To nic że nigdy się nie dowiecie jak naprawdę wyglądacie XD

Gość zestresowana joanna
boisz sie ciazy, ale dac dupska obcemu facetowi, ktory byc moze mial hiva i sie nie zabezpieczal to juz nie? X zabezpieczal sie pamietam ze zakladal gumke koallam Ty lala co się przejmujesz...po to jest się młodym, żeby się pindrzyć i żeby faceci mówili Ci komplementy. Kiedy, jak nie teraz to ma się dziać? Ty się ciesz, żeś taka młoda i się umiesz podtuningować.... i że Ci się chce to robić usmiech.gif X :) moze faktycznie nie ma w tym nic zlego chcialabym potrafic umiec tak optymistycznie patrzec na swiat

Gość koallam
bo ja już nie mam 23lat :(..ech Ale nadal jeszcze nie wyglądam na tyle ile mam :)

Gość zestresowana joanna
ja mam teraz realny problem, bo nie wiem, ile sobie par rajstop ciepłych kupić na zimę, bo zamierzam chodzić w spódnicach ... 6kolorów mi się podoba X kup wszystke 6 :D co bedziesz sobie zalowac? :P gość Wszystko jest wporzo, musisz po prostu znaleźć faceta który się będzie pindrzył tak jak Ty, tapetował itd, przecież to tylko makijaż usmiech.gif To nic że nigdy się nie dowiecie jak naprawdę wyglądacie XD X hehe to tez jakis pomysl :D

Gość koallam
no mam zamiar...kurcze, żeby po30ce człowiek nie miał ciepłych rajstop na zimę to już przesada.

Gość gość
zemsta jest słodko co :) tak jak stresowanie kogos