Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TRADYCJE Arabskie

POCIAGA PODNIECA mnie Kultura ARABSKA Ich tradycje muzyka bardzo mi sie podoba

Polecane posty

Gość TRADYCJE Arabskie

Bardzo pociaga mnie kultura arabska ich tradycje,muzyka ,taniec to jest wszytsko takie inne magiczne ,ciekawe

Gość gość
No chyba nie wszystko. Bo z punktu widzenia kobiety, to slabo to wyglada.

Gość gość
to moze sie podobac, ale zwiazkow z arabami nie polecam.

Gość gość
mi też sie podoba. Muzyka,stroje, język

Gość gość
to może udaj się do lekarza psychiatry, póki nie jest za późno

Gość gość
może muzyka stroje do tańca ładne ciekawe ale mężczyżni z krajów arabskich nie polecam bo to samce które szukają przygód - nie mówię że inni nie szukają ale tamci to wybitnie ... arabskie samce to typowi pospolite r****cze !!!!!! szukają wielu samic żeby każdą tylko w y r u c h a ć tak prawda sorry za szczerość

Gość gość
To się jeszcze kwasem oblej bo tradycja fajna

Gość jak dla mnie to szczyt
dziadostwa, szczegolnie arabskie disco polo

Gość koniushykrolewski
podnieca, to pewno to,że można kopulować z dziećmi płci obojga , tradycja, zapoczątkowana przez Proroka i jego 9-letnia zona Ajshą, albo tradycja egipskie branzolety na nodze, po których widać, że jest obrzezana i zamężna , tfuuuuu co za świństwo obrzydliwe....

Gość dlaczego tak sie zachowuje
Z ARABEM Trzeba wiedziec jak postepowac,trzeba miec do niego odpowiednie podejscie :) ONI bardzo dobrzysa w lozku i ten OBRZEZANY PENSI SPRAWIA kobiecie wiecej satysfakcji :) MOZNA SIE Z NIMI SPOTYKAC ,chocby tylko na sex,zeby sobie ulzyc:) a pozniej takiemu trzeba powiec cio Bambino :)

Gość na sex ARABY moga byc
To fakt oni dobrze bzykaja sa tacy dzicy niewyzyci :) na seks mozna sie z nimi spotykac,ale raczej nic wiecej

Gość koniushykrolewski
jako koniushy królewski polecam araby ze stadniny w Janowie Podlaskim, sprawdzone und wypróbowane

Gość POLACY TEZ BIJA zony
Przeciez polsyc faceci tez bija swoje zony,zakazuja,oszukuja,klamia,sa tez polacy ktorzy morduja,kradna itp.........

Gość ja sie polkom nie dziwie
A Ja sie polkom nie dziwnie,ze mieszkajac za granicy ,chocby na sex wola wybrac araba ,a nie polaka !!!! polacy to -cwanaicy,chamy,chtrusy i jakie Maja mniemanie o sobie:) brudasy z brudem pod paznokciami,tchorze lizod**y bez chartakeru bez honoru...wiec nie dziwie sie ze taka Polka woli wybrac chocby tylko na sex ARABA!!

Gość koniushykrolewski
tylko Polacy za to mogą pójść do pierdla, a u nich to normalka, bo jak uczy mądry imam, kobietę należy bić by się odnalazła w małżeństwie

Gość DLACZEGO poluja na bialeKobiet
a dlaczego ARABY poluja na biale kobiety?

Gość polaacy nie sa lepsi
Znam wiele przypadkow w polsce ze facet bije Zone ,zneca sie nad nia i NIE IDZIE DO PIERDLA!!!

Gość POLKI sa egzotyczne dla arabow
POLKI polskie kobiety biale -sa egzotyczne dla arabow,w ich kulturze jasna skora mleczna uznawana jest za piekna ,uwielbiaja taka jasna skore.

Gość koniushykrolewski
Polki są atrakcyjne dla nich bo ich kopiety, maja wycinane łechtaczki i w seksie przypominają kozę, albo krowę, a Polki o ile nie są ortodoksyjne katoliczki to mogą mieć ORGAZM

Gość POLKI sa egzotyczne dla arabow
Nie macie pojecia i piszecie.. NAJGORSZE ARABY to z krajow:Arabia Saudyjska,Iran,Irak,Pakistan,Afganistan Ale reszta arabskich krajow nie jest tak regorsytczna i nie przestrzega az tak zasad koranu A ZOBACZNIE ARABOW nie turkow tylko ARABOW --mieszkajacych w krajach EU ---oni prawie w ogole nie przestrzgaja koranu,tez pija piwko drinki itp...

Gość niektorzy arabowie sa calkiem
Niektorzy arabowie sa calkiem ok

Gość A KAZDY POLAK TO PIJAK
Alez kipi z was niewiedza,nietolerancja,egoizm.... tak samo jakby wszyscy obcokrajowcy anglicy,norwegowie,niemcy,belgowie ,mowili "ty sie z polakiem nie zadawaj bo to zlodzieje,alkoholicy"..........wrzucajac was do jednego worka..

Gość koniushykrolewski
najlepsza opcja to taka: arabowie płci obojga wsadzają sobie w doopę po lasce dynamitu, i wysadzają się na pustyni, by nie zrobi krzywdy porządnym ludziom, zostają męczennikami, idą do raju, każdy ma po 77 dziewic i wieczną kopulację a kobiety są wiecznie dziewicami które kopulują z 77 jurnymi chłopami

Gość gość
lecz się póki nie jest za późno, nim się obejrzysz będziesz ubrana od stop do głów w czarna szmatę i usługiwać jakiemuś brudasowi

Gość gość
Mnie to kultura arabsja kojarzy się ze smrodem, agresją, biedą i chmstwem a ten język to jak wymioty brzmi.