Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga505555

Miejsce na seks Warszawa i Grójec

Polecane posty

Gość Aga505555

Hej. Mam ogromny problen... Otóż ja i mój chłopak mieszkamy bardzo daleko od siebie i bardzo rzadko się widujemy, a jak narazie nie mamy możliwości żeby zamieszkać razem. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że między naszymi miastami ani miastami sąsiednimi nie ma żadnego połączenia i jedynie możemyssię spotkać w Warszawie lub Grójcu. Bardzo nam zależy na tym, żebyśmy mogli uprawiać seks, ale do tego potrzeba miejsca no a żadne z nas nie ma ani znajomych ani rodziny w tych miastach i nie mamy takiej możliwości żeby mieć jakieś spokojne miejsce takie jak mieszkanie. I tutaj potrzebuję Waszej pomocy: jakie znacie dobre miejsca gdzie moglibyśmy uprawiać seks? Tylko pamiętajcie że już prawie zima i zimno na dworzu a spotkam się z nim dopiero za jakiś czas... Zacznijmy od Grójca. Czy znacie jakieś takie miejsce? Są tam może jakieś toalety publiczne, np z jakąś toaletą dla inwalidów ale koniecznie zamykaną od środka? Albo w jakąś restaurację gdzie można by iść do łazienki? Albo jakiekolwiek odpowiednie miejsce? Tylko prosze uwzględnijcie to, że nadchodzi zima i odpada jakiś las. Teraz Warszawa. W Warszawie spotykamy się w Złotych Tarasach. Czy są gdzieś tam zamykane od środka toalety dla inwalidów? Albo może gdzieś w pobliżu? Lub chociaż w innej galerii w pobliżu - czy są gdzieś zanykane od środka toalety dla inwalidów? A jeśli nie to może podacie jakieś inne miejsca gdzie to mozna zrobić? Może jakieś restauracje? Albo chociaż powiedzcie gdzie Wy byście to zrobili. Tylko nie podawajcie żadnych niebezpiecznych dzielnic ;) Bardzo mi na tym zależy, liczę że mi pomożecie :) Tylko pamiętajcie że zima za pasem i świeże powietrze odpada!

Gość gość
Pomoże ktoś?

Gość gość
jak pogrzebiesz w necie, to znajdziesz miejscówkę w hostelu za 60 zeta. pokój z łóżkiem wam chyba wystarczy ?

Gość okolice grójca
Jak dacie na siebie popatrzec to udostepnie Wam moja chate koło Grójca. Zainteresowana?

Gość gość
Zabawne ale nie popatrzysz ;) Teraz w grę wchodzi warszawa bo sie widzimy w sobotę. Nie wiecie gdzie są jakieś lazienki dla inwalidow zamykane od srodka lub jakies malo uczeszczane i czyste lazienki w okolicach złotych tarasów? Czy w podziemiach obok złotych są gdzieś takie lazienki? Bo z tego co się orientuje w złotych nie ma lazienki dla inwalidow zamykanej od srodka i raczej normalne lazienki są okupowane przez ludzi ;/

Gość Aga505555
Pomoże ktoś? Gdzie w okolicach Złotych Tarasów w Wawie można uprawiać seks? Gdzie są jakieś czyste i rzadko uczeszczane łazienki? Lub zamykane dla niepełnosprawnych?

Gość gość
np parking zlotych tarasow jak macie samochod

Gość gość
Gdybyśmy mieli samochod to byśmy mieli możliwość spotkań :/