Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wazna sprawa

Polecane posty

Gość gość

Wygląda więc to tak: My Ci musimy przeszkadzać, bo dlubałaś kiedyś w nosie, a to jest karalne. Nie obchodzi nasz, że stracisz przez nas pracę i narzeczonego. Że nigdy nie założysz rodziny. Musisz wysyłać więcej pieniędzy mamie, ale nas nie obchodzi skąd je weźmiesz. Przecież ktoś, kto był raz przyłapany na dłubaniu w nosie nie może być lepszy od nas. To byłaby dla nas hańba. Nasza duma narodowa by na tym ucierpiała.

Gość gość
Bo przecież córka trolla nie może pracować w biurze, czyż nie? Moze mam sobowtóra o tym samym nazwisku. A moze to Echelon, (o którym była mowa na poprzednim forum około 2 lata temu), który rejestrował moje rozmowy telefoniczne od dłuższego czasu,być moze kiedy mieszkałam jeszcze w Polsce, ale zwyczajnie nie zdawałam sobie z tego sprawy. Dodam, że jedyne co mogl wtedy zarejestrowac to rozmowy z moimi dwoma narzeczonymi, które mogły mieć podtekt erotyczny

Gość gość
AAA Dopadli mnie.Dlaczego nie wierzyłam. Teraz nie zaznam spokoju dopóki nie nazbieram na Hammera dla ojca z Torunia. Pomozecie???

Gość gość
Przytoczę kilka tekstów jakimi amerykańscy Polacy potrafia karmić swoje ofiary co noc: ''K... poje...', dostaniesz ubóstwo, zostaniesz odkształcona, za ładne oczy, wygladasz jak debilka, zostaniesz okradziona, dostaniesz godzina policyjna, you'll get angielskiego meza, you'll get like najgorsza.' Chrystus." Często ze stylistycznymi błędami. To trwa już pół roku. Konwencja Praw Człowieka głosi, że nikt nie zasługuje na to, by być torturowanym. Jak widać w Ameryce są wyjątki. Zdecydowłabym się na leczenie psychiatryczne, gdyby nie pomagały mi zatyczki do uszu. Efekt leczenia może być tylko taki, że chemia zepsuje mi wątrobę.

Gość umierająca901
Uwaga, psychiczna Gosia z prawda2.info :O

Gość mleczne orzeszki z miodem
jaka gosia??????? znasz tą psycholke?

Gość gość
Torturuja mnie bardzo. Cala jestem nasaczona meska sperma i trupim proszkiem. Tak juz jest dwa dni i dwie noce. Dzisiaj w nocy zatruli mi napoczeta puszke sardynek. Od czasu do czasu robia mi tez poczatki mumifikacji. Zyje bardzo torturowana. Czasami nie moge ruszyc sie z miejsca, bo usztywniaja mi kolana. Kroja mi czasem tez o******ce laserem. Na cale szczescie powierzchownie i wtedy krwawie. Smaruje gliceryna i jakos zyje. Wszystko tak robia zebym czula i byla wszystkiego swiadoma. Mowia, ze teraz jak wsiade z moim mezem do samochodu, to spowoduja smiertelny wypadek. Wlasnie w czwartek mamy jechac razem na miasto. Ciezkie zycie sie dla mnie zaczelo. Wlasnie w czwartek postanowi je skonczyc. Nie wiem, czy sa to Niemcy czy Anglicy ? Czesto odzywa sie tez Ukrainiec. Niemcy uzbroili Ukraine, co nawet widac na zdjeciu, ktore Ci poslalam w poprzednim liscie.

Gość gość
blee