Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się zachowywać w takiej sytuacji żeby nie zrobić przykrości dzieck

Polecane posty

Gość gość

Mam 19 lat i mieszkam razem z mamą w bloku. 3 miesiące temu gdy wracałam do domu, zauważyłam małą dziewczynkę, która wybiegła na jezdnię, pobiegłam szybko za nią żeby ją stamtąd zabrać zanim potrącił by ją samochód. Ta dziewczynka chciała żebym pobawiła się razem z nią na placu zabaw, zgodziłam się. Okazało się, że mieszka razem ze swoim tatą w bloku obok, ma 4 lata. Od tamtego czasu odwiedza mnie czasami razem ze swoim tatą albo zapraszają mnie do siebie żebym się pobawiła z małą. Widać, że bardzo mnie polubiła. Nie przeszkadza mi to bo jest naprawdę pociesznym dzieckiem ale ostatnio zaczęła mi mówić, że chciałaby żebym była jej mamą itp. Nie wiem co się dokładnie stało z jej mamą bo jej tata mało o tym mówi, a głupio mi się wypytywać, ale z tego co wywnioskowałam to nie mają z nią kontaktu. W każdym razie jak reagować gdy ona mówi mi, że chciałaby żebym była jej mamą, że mnie kocha jak mamusię. Lubię to dziecko ale nie jestem jej mamą.

Gość gość
To powoedx jej po prostu mie jestem twoja mama,

Gość gość
Nie chcę robić małej przykrości.. A jej ojciec ma 28 lat i wydaje się być porządnym ojcem więc wątpię żeby były w tym jakieś zagrania..

Gość gość
hmmm , lepiej się z nią nie widuj, mala się nakręca, to może zniszczyć jej psychikę