Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomoc dla Dawidka

Polecane posty

Gość gość

Jestem zmyszona prosic o pomoc jestem mama 3 miesiecznego dawidka ojciec dziecka nas zostawil jestem w trakcie zakladania sprawy alimentacyjnej, jednak. wiem ze miga vyc problemy bo moj byly sie wyprowadzil i nie wiem gdzie przebywa mam tylko adres zameldowania. Pieniadze z becikowego wydalam. na podstawowe rzeczy dlla synka za ostatnie grosze organizuje skromne chrzciny., sam kosciol mamy bardzo ciezka sytuacje. mieszkamy w 46m2 w 6 osob ja z dzieckiem 2 mlodszysz braci moich ktorzy jeszcze sie ucza i rodzice obecnie jestem na ich utrzymaniu chodz u nich tez sie nie przelewa mama jest na recie a tata niewiele zarabia takze nawet swieta zapowiadaja sie skromnie. Zwracam sie do wszystkich z ogromna prosba nie stac mnie na zakup nawwet uzywanych ubranek dla Dawidka wiec jesli mialby ktos niepotrzebne juz ubranka nie musza byc piekne wazne zeby dalo sie jeszcze je nosic bardzo bedziemy wdzieczni za pomoc przydadza sie tez zabawki. mam nadzieje ze znajda sie jeszcze dobrzy ludzie ktorzy nam pomoga ops tez odmawia nam pomocy bo nie maja funduszy. nie mam juz sil dlatego jestem zmuszona prosic o pomoc chociaz w ten sposob chce pomoc swojemu dziecku kontakt kaskakoss@o2.pl

Gość sucha pochwa 01
Spokojna głowa, dostaniesz alimenty z moich podatków w takiej sytuacji. :classic_cool:

Gość gość
Wolalabym od ojca dziecka ehh ale musze czekac takie mamy prawo... a z funduszu nie dostane bo uznal dziecko i jes wpisany w akt jako ojciec... dobrze ze mam rodzicow bo vez nich pewnie zostalabym na ulicy a nigdy bym sie nie spodziewala ze mnie to spotka bylismy juz zareczeni mielismy lada moment zamieszkac razem i z dnia na dzien sie odwidzialo mu :( ludzie potrafia byc podli

Gość mamamatrona
Napisałam maila do Ciebie...

Gość gość
Maila nie dostalam jeszcze raz podam kaskakoss@o2.pl a co do ostatniego postu najlepiej jest kogos zwyzywac tak sie sklada ze to byl moj narzeczony i mielismy nawet wyznaczony termin slubu i nie spodziewalabym sie ze dojdzie do takiej sytuacji wiec sory ale to nie byl seks z byle kim bo chcielismy tego dziecka a to ze w tych czasach wiekszosc facetow to idioci to juz nie moja wina mam tez kilka kolezanek co sa w podobnej sytuacji co ja z tym ze maja jeszcze rozwod na glowie ja z jednej strony sie ciesze ze to sie stalo przed slubem a nie po

Gość gość
Lub podaje drogi adres email agunia123411@o2.pl

Gość gość
Wijdz moze na forum ; netkobiety.pl i tam moze ktos ci pomoze..sprobuj!!!Poza tym sa jeszcze takie organizacje,gdzie uzyskasz pomoc ....idz do MOPSu po pomoc ,pisz do Caritasu..DZIALAJ!!!!

Gość gość
Mops niewiele chce udzielic mi zadnych informacji bylam to powiedzieli ze w tej chwili nie moga mi pomoc bo nie maja funduszy jak bylam w ciazy slyszalam to samo a jakie organizacje ? W caritasie moge dostac ubrania tylko dla siebie tez juz dzwonilam ale dziekuje :)