Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość księżna Anna

Samce są sami sobie winni

Polecane posty

Gość księżna Anna

Tylko wy decydujecie o tym jakie są kobiety i jak traktują mężczyzn. Wygląd jest głównym kryterium jakie kobieta musi spełnić, w pogoni za tym rozpuściliście nas prezentami, dobrami którymi chcieliście zyskać do nas dostęp. Nie jesteśmy równe wam bo to wy takie kobiety wybieraliście na matki swoich dzieci.

Gość księżna Anna
Macie po prostu za małe wymagania.

Gość gość
Nazywam się Ania mam 27 lat.Od początku lipca 2007 roku operatorzy Haarp dali mi świadomość, że jestem sterowana przez haarp. Zajmuje się mną 7 osób. Jestem pod jego wpływem od co najmniej 1997 roku. Wtedy zaczęły się dziwne historie w moim życiu, pierwszy swego rodzaju dowód to stałe odwiedziny "ducha", zapalanie światła, dotykanie w nocy, duszenie. Wtedy zaczęły się pierwsze depresje, do 2007 roku miałam 3, potem to już tylko coraz gorsze stany. W swoim życiu ważyłam już 120 kilo - 2000 - 2004, potem 2005-2006 57 kilogramów, po tym okresie zaczęłam chorować na anoreksję, bulimię obecnie ważę około 70 kilogramów. Niestety mój organizm doprowadzany jest do ogromnego wysiłku, prawdopodobnie spowodowali u mnie oprócz chorób psychicznych trwających chwilowo takich jak rozdwojenie osobowości, psychozy, manie, depresje,utraty świadomości. Mam przez nich endometriozę, osteopenię i brak okresu od 2005 roku. Większość leków już na mnie nie działa - operatorzy haarp informują mnie co mi robią albo w trakcie albo z chwilowym wyprzedzeniem. Przez okres 2007 2008 kilkakrotnie próbowałam się zabić jednak operatorzy haarp nawet to potrafią uniemożliwić - podczas wielu prób - postanowiłam wziąć około 50 tabletek o silnym działaniu usypiającym - dali mi dowód w postaci zatrzymania działania wszelkich leków. mimo,że jestem po studiach zrobili ze mnie kompletnego tumana - nie tylko dekoncentrują, zmieniają sens wyrazów, odwracają uwagę - potrafią odbierać wiedzę potem na chwilę ją przywracać. Sterują nie tylko myślami ale i całym ciałem, ja już wiem, że jeśli chcą mogą odebrać nie tylko całkowicie świadomość ale unieruchomić całe ciało. Powodują bicie się i okaleczanie zupełnie z zaskoczenia informując przy tym, że jestem sterowana, usilne protesty i próby walki nic nie dają, potrafią zmuszać do jedzenia z podłogi, rzeczy na które nie masz ochoty. Wpłynęli na to, że w swoim życiu brałam narkotyki. Podsyłali mi różne osoby, które były elementem gry do zabawy moimi uczuciami. Kilka razy byłam w psychiatrykach - już ze świadomością,że jestem pod ich wpływem.