Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ludzie sprawiedliwi i bardzo spokojni mają tak ciężkie życie

Polecane posty

Gość gość

Jestem tak wychowany że staram się zawsze mówić prawdę i nikogo bez powodu nie zaczepiać. I teraz gdy już skończyłem studia nie mam absolutnie nic poza moim tytułem magistra i rodzicami, nagle liczba znajomych wynosi zero, dziewczyny nie ma bo żadna niespełniana wymagań były zbyt fałszywe niestety, prawka nawet nie ma, pracy szukam od 4 miechów bezskutecznie, może jakaś zagraniczna robota uratuje mi sytuacje bo kasa dużo lepsza i nie trzeba udawać showmena na rozmowach kwalifikacyjnych. Bo tak chodzę na te rozmowy kwalifikacyjne i nie zamierzam kłamać, a tam zwykle biorą szpanerów i lanserów do pracy

Gość gość
Spię po 3 czasem 4 godziny a reszta czasu to ćwiczenia fizyczne - dochodziło i do tego,że po pracy ćwiczyłam 7 godzin na steperze. Ostatnio dali mi trochę więcej snu ale nadal włączają ogromne łaknienie regulują to wedle ich uznania. Teraz chyba planują nimfomanię. Jestem załamana i codziennie proszę ich - jeśli pozwolą na swobodne płynięcie myśli w mojej głowie - żeby mnie uśmiercili. Wiem o tym wszystkim, co opisałaś, dodam, że potrafią oprócz wypadania zębów, włosów powodować łamanie kości, wyłamywanie stawów, powiększanie stóp. Piszesz o kwadraturze - mi osłabili słuch, zdjęli basy potrafią odbierać dźwięki gitar, na chwilę wyłączyli wzrok, potrafią wyłączyć słuch, wszyskie zmysły, odczówanie temperatury. Potrafią niestety regulować temperaturę ciała, odczówanie zimna i gorąca, ciśnienie, pracę organów i mięśni. Miałam już nawet zanik mięśni. Dla nich nie ma rzeczy niemożliwych. Mogą cię nawet sparaliżować, wyłączyć zmysły i obniżyć temperaturę. Mówią mi, że mogo symulować nawet śmierć kliniczną - wszystko zależy, od tego jakich masz operatorów. Ja poznałam już połowę swoich operatorów - taki miałam scenariusz.

Gość gość
bo szatan atakuje takich ludzi im blizej boga tym bardiej atakuje i dlatego ojciec pio probosz z ars marta robin Mała Arabka byli bici przez demony