Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość N I E Z A L E Ż N A

do wszystkich dziewczyn

Polecane posty

Gość gość
powiedziec jedno zdanie w stylu "zrywam z toba", "wyprowadzam sie", "nie chce miec z toba do czynienia", reszte emocji skupic w pakowaniu rzeczy, nie paplac, nie wdawac sie w dyskusje....

Gość N I E Z A L E Ż N A
ale chche mu powiedziec ze wiem o tej rozmowie, zly pomysl??

Gość gość
nie no, dobry pomysl, a jak zacznie sie metnie tlumaczyc, to odpowiedz ze nie jestes jego wlasnoscia i nie masz nic wiecej do dodania... ale nie planuj tego wydarzenia w wyobrazni, po prostu idz po swoje rzeczy;]

Gość gość
a ja radze: nie idź po swoje rzeczy. pewnie masz tam kilka mało wartościowych drobiazgów. nie odzywaj się, a jak on zadzwoni powiedz tylko: wiem o twoich rozmowach z kasią/asią. to koniec. zegnam. i tyle. ty tam idziesz bo chcesz jakiejs satysfakcji, scen. nie. wygrana bedziesz im mniej pokazesz jak cie to boli.,

Gość gość
ale co to za zerwanie jak sie rzeczy zostawia? jakies niepowazne :p

Gość ikkali
Jasne,powinna zostawić ciuchy, kosmetyki,swoje rzeczy i potem oglądać tamtą w tych rzeczach. A u swojego faceta miałam wszystko, mieszkaliśmy razem i zdradził mnie ze swoją szefową. I co, też mu miałam wszystko zostawić?

Gość gość
A weź mu i powiedz że jesteś w ciąży, poczymszybko rzuć mu się na szyję, zrób mały dziki taniec wokół jego osoby, zacznij szczebiotać jak nakręcona, że będzie tatusiem, i jednym tchem nagadaj jak to będzie fajnie :-) A na koniec zapytaj czy się cieszy? Serio mówię! Warte choćby zobaczenia jego miny!!!! Jeżeli masz jaja, to pogadaj z tę dziewczyną żeby zrobiła dokłanie to samo! Pomyśl, facet się spoci i nie będze mógł spać. Farsę trzymajcie przez pare dni, a potem obydwie umówcie się na jakieś drinka i świętujcie dobrze odstawiony "dramat" :-) Potem możecie na zmianę naciągać "złe samopoczucie" i ogólnie "źle znoszoną ciążę": Wiem,dla kogoś to moży być dziecinne, ale jak chcesz odwetu, to działaj. Powodzenia:-)

Gość N I E Z A L E Ż N A
pol h zostalo, on z ta laska niespal, chcial to zrobic

Gość gość
2013-11-04 05:41:29 [zgłoś do usunięcia] gość Taaaa, najlepiej jeszcze jak wczesniej jeszcze zarzuca jakies grzybki halucynogenne, albo lsd:D To co napisalas to faktycznie opcja dla kobiet z jajami...

Gość gość
Nie spał ale chciał...Szopkę możesz odstawić. Gościu 05:10 Eee, brakuje Ci fantazji. Mówimy tu o zemście a nie o ładnym, kulturalnym rozstaniu

Gość N I E Z A L E Ż N A
pol h;))

Gość N I E Z A L E Ż N A
zaraz ide;))

Gość gość
2013-11-04 05:54:40 za duzo starych filmow ogladam, to dlatego:D Jakiej zemsty bym sobie nie wyobrazil to wydaje sie ona degradujaca moralnie dla kobiety, i po prostu dziecinna..... a jakbym musial doradzic zemste to bym powiedzial, zeby nie zrywac i nie dawac po sobie nic poznac, zraniona kobieta ma w sobie wystarczajace narzedzia, zeby urzadzic facetowi pieklo;] A na przyszlosc po prostu nie wkraczac na wyzsze relacje poza "f**k friends" z oslizglymi typami

Gość N I E Z A L E Ż N A
bylam;)

Gość N I E Z A L E Ż N A
wznawiam

Gość gość
I co? Co zrobiłaś?

Gość gość
Jak poszło?