Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chciałabym zamieszkać blisko grays

Polecane posty

Gość gość
Tak, tak 3 osoby za £1200, na pewno starczy :D Nie wiem k***a na co!!!

Gość gość
Polakowi zawsze będzie źle, zarobi kilka razy tyle co w Polsce dostanie mieszkanie, dostanie zasiłki a i tak dalej będzie narzekał. To taki nasz sport narodowy.

Gość gość
Wez pod uwage to, ze nie kazdy dostaje mieszkanie i benefity, to po pierwsze. Po druggie co z tego, ze NIBY zarobisz wiecej w UK jak w Pl, skoro na zwyczajnie zycie i utrzymanie musisz znacznie wiecej wydac!

Gość gość
4 lata byli w uk a on angielskiego nie rozumie .. Nonono :) Sprzedaje ile dom 300 m w pl hehhehehe I chce 50 tys f kredytu . A kto da wam kredyt i na jakiej podstawie ?

Gość gość
nie wspominam nawet ze przy niskich zarobkach mozna sie ubiegac o mieszkanie socjalne a na dzieci otrzymuje sie benefity. może czasem jest ciężko, ale w porównaniu z POlską to nadal jest raj xxxxxxxxxxxxxxx uważasz, że mieszkanie socjalne i benefity dostaniesz na drugi dzień po przyjeździe do UK?????????

Gość gość
autorka nie będzie mogła ubiegać się o benefity (nawet przy niskich zarobkach) ponieważ skoro sprzedała w Polsce dom to posiada kapitał przekraczający 16 tys funtów - nie kwalifikuje się do przyznania benefitów!!!

Gość gość
Ale wy jestescie dziwni masakra, jak nie bede mogla sie ubiegac, ja niechce housing benefit a child I working tax credit A co do Boga to da mi mozg I mozliwosc a ja juz wykorzystalam to razem z mezem I teraz nie gledze ze mi zle tak jak wy przeciez mam juz historie w uk 4 letnia mam do tej pory konto w banku widza ze mam 4 podkonta I jednego idzie na drugie itd utrzymuje ciaglosc a bank to system dosc glupi I mysli ze mi wplywaja nowe pieniadze a to jest nic innego jak to ze jest 1 suma ktora lec******olei na kazde konto, chcecie mi powiedziec ze jak bede miala wkladu wlasnego 160 tys to nie dadza mi 50? Chyba jstescie smieszni, przypominam ze kredyt chcemy wziasc po roku bycia tam I majac obydwoje stale prace o ktore odrazu bedziemy sie ubiegac

Gość gość
lecz się psychiatrycznie idiotko!