Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 艁ukasz 22

PENIS

Polecane posty

Go艣膰 艁ukasz 22

Potrzebuj臋 tabletek kt贸re wyd艂u偶膮 czas mojej erekcji.Nie chc臋 偶adnych niebieskich pigu艂ek najlepszy b臋dzie jaki艣 lek dost臋pny bez recepty.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
A z czym masz problem i艣膰 do apteki i kupi膰? Albo og贸lnie i艣膰 do sexshopu, tam tego jest mn贸stwo. Pocz膮wszy od hiszpa艅skiej muchy na kremach erekcyjnych ko艅cz膮c.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bashmi
By艂 ju偶 podobny temat. Znajd藕 i przeczytaj. Niekt贸rym nie chce si臋 pisa膰 kilka razy tego samego :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Krzychu Cz
Mam podobny problem.Znalaz艂em w necie nowe tabletki na www.iqmen .eu tylko 偶e nie mog臋 znale藕膰 偶adnych opinii na ich temat.Mo偶e kto艣 z was wie co艣 wi臋cej na ich temat.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Penis tak penis tak,to ja rozumiem :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kamila JJ
M贸j facet ma dok艂adnie taki preparat - http://wsad.it/gosc/corrige-a-creme . Stosuje go zawsze i teraz jest zdecydowanie lepiej. Nareszcie mo偶emy cieszy膰 si臋 z d艂u偶szego seksu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Facet sie cieszy czy ty sie cieszysz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bashmi
Je偶eli jest to problem naczyniowy, to najzdrowsze i niezawodne s膮 tu pijawki. Endorfiny zawarte w ich gruczo艂ach 艣linowych poprawiaj膮 libido, a hirudyna i inne zwi膮zki poprawiaj膮 ukrwienie pr膮cia, przez co cia艂a jamiste lepiej si臋 ni膮 wype艂niaj膮. Jedyny znany mi "skutek uboczny" takiej terapii to zwi臋kszenie obwodu penisa, ale na to 偶aden z pan贸w chyba nie b臋dzie narzeka艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pijawki tak pijawki tak,jak robak zobaczy robaka,to zaraz bedzie mu razniej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja uzywam CORRIAGE i jest ok ;) troche sie stosunek wydluzyl, ale i tak szalu nie ma. ostanio wprowadzonao na rynek lek z substancja - dapoksetyna, przedluzajacy stosunek, dla panow ktorzy za szybko strzelaja :( jednak jest masakrycznie drogi, jedna tabletka kosztuje kilkadziesiat zlotych ;/ nazywa sie PRILIGY ...

Udost臋pnij ten post