Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak poradzic sobie za 1300 zl

Polecane posty

Gość gość
zeby w parapet to juz sa teraz po urodzeniu to juz nie bedzie nawet zebow bo na dentyste nie starczy. ale byly gorsze sytuacje u ludzi I jakos z tego wyszli byleby nie bylo chlania bo to juz wsszystko przekresli

Gość gość
Ludzie, przestańmy sie łudzić ! Kogo w dzisiejszych czasach tak naprawde stać na dziecko żyjąc w Polsce ? owszem są osoby, które mają ułożone życie finansowe, ale czy to znaczy, że tylko takie osoby maja prawo mieć dziecko ? Jasne, że dziecku trzeba zapewnić jedzenie i dach nad głową, ale zdarzają się wpadki.. Z wypowiedzi niektórych forumowiczów wynika, że w przypadku wpadki w biedniejszej rodzinie należy albo usunąć płód, albo wgl zrezygnować ze współżycia. Ja także wychowałam się w biednej rodzinie, ale nigdy nie narzekałam na brak najważniejszych rzeczy takich jak miłość, zaufanie i bezpieczeństwo.. mimo, że nie miałam najnowszych ubrań i super chaty to uśmiechałam się częściej od moich bogatszych rówieśników.

Gość Litka457
Dodam od siebie że niskie dochody doskwierają wielu z nas - to fakt. Ale jeżeli ktoś jest sprytny to z pewnością sobie poradzi. Jest wiele programów pomocowych (np ten: http://www.mieszkanie-dla-mlodych.pl na zakup własnego mieszkania). Przez 5 lat możemy liczyć na to, że rząd dorzuci sie do naszych rat. Przykładów mogłabym mnożyć.

Gość gość
ja zarabiam 1200zł, mieszkam sama i jakoś muszę się utrzymać... dzisiaj zapłaciłam rachunki prawie 500zł.... szok! nie mam wyjścia. ale pracuję na czarno i jestem w ciąży-nie wiem jak to będzie ale lada moment zostanę bez roboty....

Gość gość
to dlaczego zachodzilas w ciaze?

Gość gość
to dlaczego zachodzilas w ciaze?

Gość gość
idz do mopsu

Gość gość
do voscia z 0;11 jestes sama a kto ci dziecko zmajstrowal?czyzbysmy mieli wypatrywac gwiazdy betlejemskiej i 3kroli?

Gość gość
Ja to w ogóle nie czaję, co wy za jobla macie z tymi dziećmi :O Tak jakby każdy MUSIAŁ je mieć i chcieć :O Płodzicie bezmyślnie, sprowadzacie nowych ludzi na ten posrany świat i po co ? Żeby się męczyli tak jak wy ? Ni huya logiki w tym wszystkim.