Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczonaa

Mój chłopak zniszczył samochód lokalnego gangstera

Polecane posty

Gość zrozpaczonaa

Mój chłopak wraz z kolegami po z ziomkami wczoraj jak to mają w zwyczaju przewracali śmietniki i kopali samochody i niestety zniszczyli samochód lokalnego bandziora a pech chciał że widział to jeden z jego przydupasów i on już wie że to mój to zrobił. Tak się boję nie wiem co robić. Czekałam na swojego ponad półtora roku gdy siedział w ośrodku a potem 3 miesiące we więzieniu a teraz boję się że go stracę bo on na pewno tego nie daruje. Boję się wychodzić z domu bo ten gangster mieszka na tym samym osiedlu co ja a wiem że on nie ma zasad i jak będzie chciał dorwać mojego chłopaka i mnie złapie to jak go nie będę chciała wystawić to mi palce połamie albo coś gorszego mi zrobi. Mój chłopak jest biedny, mieszka z samą mamą w socjalnej kamienicy i nie mają pieniędzy. Jestem załamana, jednej nocy mój świat się zawalił. Co robić, pomóżcie.

Gość gość
sory że Ci tak napiszę ale weż ty się j e b n i j w łeb!!!Co to wogóle za koleś który łazi po nocy,śmietniki przewraca i samochody demoluje.Doigrał się i powinien porządny wp*****l dostać.Czy on jest na tyle głupi że naraża tak Ciebie i siebie?Mam nadzieję że rodziny z nim nie masz i nie planujesz bo kolejna patologia się szykuję jak widze...Uciekaj od niego a nie pod pierdlem czekaj!!!

Gość gość
a jak jest biedny to niech roboty poszuka!!!biednej matce na starość jeszcze kłopotów dokłada,no co za kretyn!!!A Ty się jeszcze nim przejmujesz...On o Tobie nie pomyślał,bo ma zryty beret!!!

Gość gość
nie wiem kto tu ma jebnac sie w leb gimigowno "inteligentnego "postu czy ten kto odpisuje na takie g-o-w-n-o

Gość zrozpaczonaa
Nie mamy jeszcze rodziny on ma 18 lat a ja 17 ale w przyszłości bym chciała ale boję się że tamten bandzior mu coś zrobi a co gorsza mi. A on nie chciał niszczyć mu tego samochodu bo nie wiedział że to jego tylko miał pecha że akurat jego uszkodził. A najbardziej jestem zła na tego jego przydupasa co to widział i mu powiedział, jak ta sprawa się skończy to on dostanie od mojego chłopaka po ryju ma to zagwarantowane.

Gość gość
Mi też jakieś gnoje zarysowały samochód i wiem jak to jest, mam nadzieje że tamten bandzior zrobi kalekę z ciebie z tego twojego mena do końca życia

Gość zrozpaczonaa
Nie żyć nigdy drogiej osobie takich rzeczy bo nie wiesz co ciebie może w przyszłości spotkać a tak poza tym to czemu miałby ze mnie kalekę robić jak ja nie mam z tym nic wspólnego a jak mam nadzieję że to się jednak dobrze skończy to zabronię mojemu chłopakowi widywać się z koleżkami i będzie siedział tylko ze mną!

Gość gość
Maly bandzior trafil na wiekszego bandziora. Rozumiem, ze gdy demolowal samochody zwyklych lduzi to by Ci to wcale nie przeszkadzalo, w koncu on i jego koledzy "maja to w zwyczaju". Jezeli 2 lata w osrodkach czy pierdlu nie potrafilo go wychowac, to mzoe polamanie nog przez bandziora go wychowa.

Gość zrozpaczonaa
Zrobił błąd ale zrozumcie go, nie dostaje pieniędzy od mamusi jak co niektórzy od mamusi i musi kraść albo dilować, poza tym mieszka na takiej dzielnicy na której większość chłopaków tak robi ale to ogólnie są dobre chłopaki z zasadami . Mój chłopak nikogo się nie boji tamtego też tylko jest pewien problem bo mój chłopak ma 170 cm i waży 60 kg a tamten ma z 185 i waży ze 120 a ja jest realistką i wiem on z moim chłopakiem zrobi jak go złapie. Tyle na niego czekałam a teraz przez taką głupotę mogę go stracić

Gość gość
jak na 17 lat masz bują buujną wyobraźnie

Gość gość
kiepskie prowo a ty niemasz 17 lat

Gość zrozpaczonaa
To nie wyobraźnia to prawda myślałam że mi pomożecie

Gość gość
haha a ilu lili się wkręciło lol

Gość zrozpaczonaa
To nie wkręta niestety ale nie obchodzi mnie co wy o tym myślicie