Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość terapia przez pisanie

wasze najgorsze wspomnienia zwiazane z domem rodzinnym

Polecane posty

Gość gość
A skad mozesz wiedziec czy kogos interesuja czy nie? Jesteś telepatą? Każdy ma prawo się wypowiedzieć i nie tobie o tym decydowac kto zasmieca topik. Moim zdaniem jesli ktos to robi to ty, mutantex przynajmniej cos wniósł swoimi postami, a ty wnisłaś coś oprócz krytyki?

Gość gość
Denerwuje mnie wiedza Mutanexa.Sam takowej nie posiadam i mam kompleksy.przepraszam.:(

Gość gość
Gość z 11.08 a dlaczego ty się nie zalogujesz? A nie pomyślałaś/łeś że nie mam stałego nika? I jeszcze jedno rozumiem że to twoj topik:)

Gość gość
Z całym szacunkim mutantex jedyne co wnosi to chaos :(

Gość gość
Ten pan sam ze swoim życiem nie potrafi sobie poradzić ale zawsze dorad,a innym jak żyć mają :(

Gość gość
no i sami widzicie ledwo się pojawił już są kłótnie gwarantuje wam że topik się rozpadnie :(

Gość gość
skąd telepato wiedza,że ten pan sobie nie radzi? radzisz sobie Ty???opisz jak sobie sam radzisz,a nie krytykuj.

Gość do gościa
Gościu spadaj stąd,bo robisz tu syf.:O

Gość gość
A wiem ponieważ czytałem topik alkoholowy

Jestem gościem z 11:14. Swoje przemyślenia wniósł, takie jakie są, natomiast twoja jedyna refleksja jest taka że jego są głupie. Ups.

Gościu z godz. 08.03;bardzo trafnie to wszystko napisane;sama mam podobne spostrzeżenia i ten pomysł z testami dla dzieci wydaje mi się bardzo fajny:)ale w realiach naszego kraju...wiadomo,nie ma szans:(Wydaje mi się niestety,że nie uda się przerwać" klątwy zaklętego kręgu":(

Gość gość
czytałam ten topik wcześniej a widzę że jest już zaśmiecany przez jakiegoś Mutanta co lubi cytować:o no cóż, zawsze można takie wpisy pominąć.. a co do Sybilli i zachowania jej męża to jest przerażające dowiedzieć sie że ktoś robił takie rzeczy z własnym dzieckiem, ciężko sobie wyobrazić co bym takiej osobie zrobiła, ale jakby mój mąż, załóżmy, był molestowany w dzieciństwie i wiedząc że nasze dziecko może mieć kontakt z takim potworem i byc na to narażone nie powiedziałby mi o tym chyba tez by dostał w twarz, i to tyle razy na ile by mi pozwolił:o

Gość ej ej ludzie
widze ze nie bylo was wczoraj w odpowiedniej chwili na kafe,sybilla zalozyła swój własny topic,ludzie do niej pisali współczuli a ona snuła te swoje obrzydliwe opisy az w koncu ktos sie wkurzył i powiedział ze zgłosi topic policji bo to wygląda jakby pisał to pedofil.sybilla przyznała sie wtedy ze jej historia to prowo,i twierdziła ze niby pisze ksiazke:(no sorry ale ja wiedziałam ze to prowo:(

Gość gość
miałam 12 lat, gdy mama pobiła moją siostrą do nieprzytomności, ona w między czasie łykała relanium i struła się, krzyk i bicie, wynoszenie siostry z domu przez pogotowie, dzieciaki pytały mi się czy siostra umarła, potem ja byłam tak bita i ja trułam się lekami:(

Gość gość
ja mialam bicie wyzwiska,szarpanie za wlosy,ciągle wysmiewanie obgadywanie jakim jestem niby niedobrym dzieckiem ,mam zmarnowane zycie,czulam sie takim gownem ze nie wyobrazalam sobie isc na studia,myslec ze moge cokolwiek osiagnac,najgorsze ze mieszkam dalej w domu rodzinnym,ojczym na szczescie nie zyje ale rodzenstwo od zawsze buntowane przez matke odnosi sie do mnie potwornie,paradoksalnie matka jest lepsza niz byla kiedys ale i tak jej nie wybacze.chcialabym uciec ale nie mam gdzie,mam tylko srednie wyksztalcenie a w okolicy nie ma pracy,nie mam nic,nie wiem co bedzie

Gość gość
A można gdzieś ten topik sybilli znaleźć?

Gość gość
Widzę, że sybilla się zwinęła, po wczorajszej informacji o zgłoszeniu sprawy do prokuratury i na policję.

Gość gość
ktos jej odpisal i znowu jest na szczycie szukajcie

Gość gość
Szukajcie na dyskusji ogólnej,jest na pierwszej stronie.

Gość gość
Faktycznie Sybilla zalozyla nowy topik,,,,

Gość gość
Jeśli nie uznają za spamhttp://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5756831 macie tutaj link. Nie wiem co się tak niektórzy "goście" Mutiego czepili:( Nie podoba się- nie czytać! Ja nieraz sobie przelatuję nad jego tekstem:p, a jak się wczytać, to sporo racji ma i chyba to was boli. Forum jest publiczne, każdy może z niego odejćć... Muti pozdrawiam, dziękuję za wiązanie i pozdrów Misię hahhaa 🖐️

Nadziejo widze,a szkoda poniewaz autorka przelamuje tematy tabu,i slusznie.ja do swietych nie naleze ale naprawde,zeby taki topik trollowac,nieee.naprawde super temat,nie dajcie sie:)