Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość załamana 23 latkkaaa

JESTEM ZAŁAMANA SWOIM ZYCIEM ZWIĄZEK NOWY FACET RODZINA

Polecane posty

Gość załamana 23 latkkaaa

Mam 23 lata, od 3 lat jestem w związku z chłopakiem 8 lat starszym ode mnie. Na początku było okay, ale ja czuję już od roku,że go nie kocham...Nie ma ode mnie chemii, wręcz nudzę się, czuję,że to nie to. Czuje ,że mógłby być dla mnie tylko swietnym kumplem. Utrzymuje ten związek, bo nie chcę go skrzywdzić, nie mam serca powiedzieć prawdy, choć on czuje ze cos jest nie tak. Nie sypiam z nim od jakichś 5 miesięcy bo nie mogę się przemóc... Ostatnio zaczął zagadywać do mnie inny facet i strasznie mi się spodobał- czuje do niego niesamowita chemie, na jego widok serce mi wali , peszę się, z tego co widzę on tez. Nie wiem czy jest wolny, widuję go tylko w jego miejscu pracy, ale czuje dziwny pociąg do niego. Jeśli jest zajęty to jeszcze gorzej bo nie warto próbować i będę czuc smutek tylko. Jestem załamana tym wszystkim. Budzę się rano, mam koszmary, do tego moja rodzina coraz częściej przygaduje mi o slubie ...Przyzwyczaili się do mojego chłopaka traktują go jak rodzinę, chyba nie dochodzi do nich ze mogłabym być z kims innym... Przez to wszystko czuje się stara mam wrazenie ze to moje 23 lata to tak wiele...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować