Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćććCCCCCC

Dziewczyna chce spróbować z innymi

Polecane posty

Gość gośćććCCCCCC

Moja dziewczyna zapytała mnie otwarcie czy zrobimy sobie przerwe w zwiazku poniewaz ona chciala by pobzykac sie z innym kolesiem zeby nabrac doswiadczenia bo ja bylem jej jedynym. A pozniej do siebie wrocimy i dalej bedziemy zyc pieknie dlugo i szczesliwie, oczywiscie z mysla ze ona podczas tej przerwy dymala sie z innym kolesiem. Co byscie zrobili gdyby dziewczyna wyskoczyla wam z taka propozycja? Rozstac sie bez gadania czy wybaczyc i zyc jak dalej? Zawsze jest strach ze jesli zostaniemy to ona i tak bedzie chciala sprobowac innego i zdradzi.

Gość gość
Masz tylko jedną opcję - rozstać się, Jak wybaczysz i będziesz żył jak dalej, ona i tak na 99,9% swój plan zrealizuje.

Gość gość
frajer

Gość gośćććCCCCCC
Piszcie jeszcze

Gość gośćććCCCCCC
Ale ona teraz tłumaczy się że nie wie co gadała i nigdy tego nie zrobi

Gość gość
Kopa w d**e jej i nara :O

Gość gość
Wiesz co cieciu ? Oklamuj sie dalej i licz na to , ze Ci tu napisza zeby zostac z nia.Jestes frajerem , nie dziwie sie ze chce z innym sie yebac.Takie szmatki sie zostawia z miejsca.

Gość gośćććCCCCCC
Ale ona to powiedziala nie dlatego, ze ja jej nie wystarczam tylko dlatego, ze ona chce nabrac doswiadczenia bo wstydzi sie przy mnie, ze nic nie umie w lozku. DLA MOJEGO DOBRA to chciala zrobic, dobre nie? A teraz obiecuje mi ze tego nigdy nie zrobi ze palnela glupote. Ale swoje obawy i tak mam

Gość gość
Zasada numer 1 - Nigdy nie wierz kobiecie.

Gość gość
Troszkę zła zasada, ale w tej kwestii akurat chyba prawdziwa, jeżeli chodzi o Twoją dziewczynę. Albo Twoja dziewczyna chciała być do bólu szczera i mówić Ci wszystko nawet takie rzeczy, albo po prostu jest niepoważna. Jeżeli Cię kocha, nie powinna myśleć i wciskać Ci takich kawałków, że chce nabrać doświadczenia czy coś, myśli chyba, że ma naiwnego chłopaka, który da się na to nabrać, będzie myśleć, że dziewczyna robi to dla niego, a tak naprawdę będzie używać życia na lewo i prawo. Rozstań się z tą dziewczyną, jeżeli nie będziesz potrafił to pogadaj z nią i powiedź, że nigdy nie pozwolisz na takiego coś.. bądź stanowczy, by ona widziała, że nie żartujesz i że jeżeli okłamie Cię to bez słowa odejdziesz, ale myślę, że lepszym rozwiązaniem byłoby odejście od razu, ponieważ po co Ci dziewczyna, która myśli, że ma idiotę naiwnego, który pozwoli jej na skok w bok bez konsekwencji. Pozdrawiam

Gość gość
Szybko poszlo zadzwonilem i powiedzialem jej ze moze o mnie zapomniec. Rozplakala sie wiem ze to dziecinne przez telefon ale trudno mam spokoj od niej 1,5 roku zmarnowalem na nia

Gość gość
doswiadczenie do bedziecie zdobywac po slubie ale i tak sie rostaniecie bo grzeszycie bo sex przedslubny jest grzechem i sprowadza cierpienie miłość zamienia sie w nienawiść ale co widze to jestescie zauroczeni sobo a to uczucie sie wypala

Gość gość
hehe no coś ty, naprawde robisz to co ci doradzą całkiem obce osoby z kafe? przeciez to frustraci posłuchaj mnie, jestem 9 lat z jednym kolesiem, był moim pierwszym i ja jego pierwszą. nigdy go nie zdradziłam kiedyś sama się go pytałam tak jak twoja dziewczyna ciebie, czy nie chciałby przerwy, że może mamy z kimś innym spac bo mnie zdradzi. tutaj nie chodzi o to , że ona chce cie zdradzić tylko sie boi, że to ty zdradzisz ją. jak ją zapewnisz , że ona ci wystarczy, że chcesz tylko ją i nikogo innego to wszystko będzie cacy. ile macie lat? te osoby co ci tu doradziły zerwanie chyba miały tabuny partnerów i nie rozumieją wątpliwości i obaw kogoś kto miał 1 partnera bo to dla nich kosmos, są ubodzy emocjonalnie.

Gość gość
chociaz w sumie jak zrywasz przez telefon to d**ek z ciebie, to zostaw ją rzeczywiście.

Gość gość
Ja mam 26 lat ona 24. Trudno emocje wziely gore i rozstalismy sie. Niech mowi takie rzeczy innemu debilowi

Gość gość
tragizujesz. wszystkie kobiety gadaja głupoty od czasu do czasu jak sie wkurzą albo mają mieć miesiączkę.

Gość gość
jak ja pi...da swędzi do innych to niech idzie,tylko jak co nie przyznawaj sie do ojcostwa:D wylądujesz w dlaczego ja?itp:P

Gość gość
pu

Gość gość
j****e k***y j****e k***y j****e k***y j****e k***y j****e k***y j****e k***y j****e k***y j****e k***y j****e k***y j****e k***y j****e k***y j****e k***y j****e k***y j****e k***y j****e k***y j****e k***y j****e k***y j****e k***y j****e k***y j****e k***y j****e k***y j****e k***y j****e k***y j****e k***y j****e k***y j****e k***y j****e k***y j****e k***y j****e k***y j****e k***y j****e k***y j****e k***y j****e k***y j****e k***y

Gość gość
znam cię j******a k*****o zobaczysz za moją siostrę co się stanie znam cię j******a k*****o zobaczysz za moją siostrę co się stanie znam cię j******a k*****o zobaczysz za moją siostrę co się stanie znam cię j******a k*****o zobaczysz za moją siostrę co się stanie znam cię j******a k*****o zobaczysz za moją siostrę co się stanie znam cię j******a k*****o zobaczysz za moją siostrę co się stanie znam cię j******a k*****o zobaczysz za moją siostrę co się stanie znam cię j******a k*****o zobaczysz za moją siostrę co się stanie znam cię j******a k*****o zobaczysz za moją siostrę co się stanie

Gość gość
znam cię j******a k*****o zobaczysz za moją siostrę co się stanie znam cię j******a k*****o zobaczysz za moją siostrę co się stanie znam cię j******a k*****o zobaczysz za moją siostrę co się stanie znam cię j******a k*****o zobaczysz za moją siostrę co się stanie znam cię j******a k*****o zobaczysz za moją siostrę co się stanie znam cię j******a k*****o zobaczysz za moją siostrę co się stanie znam cię j******a k*****o zobaczysz za moją siostrę co się stanie znam cię j******a k*****o zobaczysz za moją siostrę co się stanie znam cię j******a k*****o zobaczysz za moją siostrę co się stanie znam cię j******a k*****o zobaczysz za moją siostrę co się stanie

Gość gość
jesteś spalony w całej bydgoszczy za potraktowanie tak mojej siostry jesteś spalony w całej bydgoszczy za potraktowanie tak mojej siostry jesteś spalony w całej bydgoszczy za potraktowanie tak mojej siostry jesteś spalony w całej bydgoszczy za potraktowanie tak mojej siostry jesteś spalony w całej bydgoszczy za potraktowanie tak mojej siostry

Serio się rozstales, bo laska powiedziała ze chciałaby spróbować z innym? Haha, no to nieźle masz nasrane.

Gość gość
Jesteś spalony w całej bydgoszczy za potraktowanie tak mojej siostry jesteś spalony w całej bydgoszczy za potraktowanie tak mojej siostry jesteś spalony w całej bydgoszczy za potraktowanie tak mojej siostry jesteś spalony w całej bydgoszczy za potraktowanie tak mojej siostry jesteś spalony w całej bydgoszczy za potraktowanie tak mojej siostryJesteś spalony w całej bydgoszczy za potraktowanie tak mojej siostry jesteś spalony w całej bydgoszczy za potraktowanie tak mojej siostry jesteś spalony w całej bydgoszczy za potraktowanie tak mojej siostry jesteś spalony w całej bydgoszczy za potraktowanie tak mojej siostry jesteś spalony w całej bydgoszczy za potraktowanie tak mojej siostry

Mnie się zdaje że ona już cię zdradza i że ty jej nie wystarczasz więc szuka czegoś nowego. To raczej kobieta nie dla ciebie skoro tak ci powiedziała. Taka kobieta raczej nie nadaje się do związku i nie jest też stała w uczuciach. Chociażbyś nawet przystał na taką propozycję. To pomyśl jaką byś miał opinię??!! Że związałeś się z cichodajką.

Gość gość
a ty piort b wy.p.ier.dalaj i nie wciskaj nosa w nie swoje sprawy j*******y ku.t.asi.e

Nie do wiary, co za kretyni, serio myślicie, ze jakby go zdradzała, to by mu o tym mówiła? Spytała się go o to, odpowiedź tak lub nie. Nie zgodził się i chooj po co drazyc temat.

Gość gość
Olej ja widocznie niedorosla do związku

Gość gość
Pies was wszystkich je.ba.l prosto w pyski nieudacznicy przed komputerami

Gość gość
co się tu dzieje :D