Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do osob po 25 roku zycia zmeczonych i zawiedzionych zyciem

Polecane posty

Gość gość

bez milosci z nedzna praca za grosze, ktora pozwala jedynie na zakup biletu mc i dołożenia sie rodzcom do rachunkow bez znajomych bez perspektyw z niska inteligencja lub zerowa zaradnoscia(w sensie nie jestem taka przebiegla jak inni)

Gość gość
Mam 29 lat i mam tak samo. znaczy podobnie bo nie stać mnie na bilet miesięczny ani dołożenie się do rachunków przez co mieszkanie się zadłuża i trwa tak od dawna ;/

Gość gość
ja mam prace dorywcza jakas, dlatego udaje mi sie dolozyc rodzicom do rachunkow Codziennie wracajac z pracy do domu zastanawiam sie -po co ja zyje? jestem zmeczona biedą, stresujaca i niskoplatka praca, brakiem perspektyw, boje sie co bedzie za rok, dwa Ostatnio zdrowie mi się sypie i duzo pieniedzy wydałam na lekarzy, lekarstwa cale oszczednosci:/ mialam troche odlozone i nie mam znowu nic

Gość gość
codziennie sie zastanawiam po co mi to wszystko

Gość gość
,

Gość gość
Wszystkim narzekającym polecam wycieczką do Etiopii (piechotą) , tam jest dopiero na co narzekać. Jakieś słabe i oklapłe te ostatnie pokolenia.

A ja chcę was pocieszyć, bo też tak miałam jeszcze do niedawna. Ale postanowiłam że teraz to ja będę kierowała swoim życiem a nie ono mną. Przekonałam się do swojej pracy i wmówiłam sobie że ja lubię i wiecie co naprawdę ją teraz lubię. Kokosów nie ma ale zawsze lepsze to niż siedzenie w domu. Oprócz tego cały czas szukam jakiegoś dodatkowego zajęcia. A to jakieś rękodzieło, a to sprzedaż starych rzeczy na różnych portalach. A ostatnio zostałam konsultantką Oriflame. Wam też radzę weźcie się w garść i rozejrzyjcie dookoła może warto coś zmienić :)

Gość gość
Kurcze, co za narzekacze. Zdrowe jestescie? nog , rak nie brakuje? A ze znajomymi i chlopakiem nikt sie nie rodzi, trzeba znalezc i tyle.

Gość A to trzeba jechać do Etiopii
żeby móc narzekać na życie? Każde życie - dziecka umierającego z głodu i pragnienia czy zblazowanego bogacza - może być tak samo bez sensu i każdy może mieć go dość. Nie trzeba do tego doświadczyć "prawdziwych" katastrof. Warunki bytowe to tylko warunki bytowe, nie mają mocy sprawczej, by uzdrowić psychikę.