Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kara smierci

Polecane posty

Gość gość

Czy jestescie za kara smierci w Polsce?

A co to ma za znaczenie? I tak jej nie wprowadzą. Po za tym zaraz zleci się tutaj pseudo - poprawne lewactwo pieprzące o tym, że każdy może popełnić błąd, ludzie się zmieniają itp. Oczywiście zapominając przy tym o ofiarach i rodzinach ofiar.

Gość gość
ja tak a co?nie chce zeby zmoich podatków jakis g****iciel grzał dupsko przed tv w pierdlu,i jestem za tym zeby takim gnojom wycinali organy dla chorych osób czekających latami na przeszczep,moze by sie na cos przydali

Gość gość
Ja tez jestem za.

"jestem za tym zeby takim gnojom wycinali organy dla chorych osób czekających latami na przeszczep,moze by sie na cos przydali " Zaraz zostaniesz zlinczowana za faszyzm, hitleryzm i chooj wie co jeszcze. ;)

Gość gość
Byłbym za karą śmierci, gdyby w Polsce były lepsze sądy i policja. Widziałaś film "Układ Zamknięty"? Dużo nie trzeba, żeby kogoś o coś oskarżyć i zamknąć. W więzieniach już teraz siedzi mnóstwo niewinnych, wsadzonych bez dowodów, na podstawie lipnych zeznań. Wyobrażasz sobie taką sytuację kiedy w grę wchodzi kara śmierci? Po egzekucji się okaże (jak to często w Polsce bywa), że to pomyłka policji i co wtedy?

Gość gość
Kara smierci powinna byc po przedlozeniu niepodwarzalnych dowodow.

"Dużo nie trzeba, żeby kogoś o coś oskarżyć i zamknąć. W więzieniach już teraz siedzi mnóstwo niewinnych, wsadzonych bez dowodów, na podstawie lipnych zeznań. " Nie przyszło ci do głowy, że na karę śmierci nie jest się skazywanym za byle co? Więc już nie przesadzajmy. Zresztą w więzieniach sami niewinni :classic_cool:

Gość gość
Dokladnie wszyscy sa niewinni i biedni, nieslusznie oskarzeni :D

Gość gość
a niech linczuja moje zdanie sie nie zmieni, ich napewno jak nie daj Boze przydarzy sie im bliskim tragedia.Pieprzone prawo które daje wolnośc tym którzy na to nie zasługuja

Gość gość
gośc 17:56 tak masz racje wiem o tym i podzielam opinie ale moje zdanie jest jasne i konkretne a ze prawo zeszło na psy,to swoja droga niestety

Gość Pepesza
To jasne, że wielu zasługuje na czape. Ale ile razy słyszałyście o niewinnych skazanych na śmierć w stanach, Chinach i Rosjii? Tylko dlatego, że np jakiś prokurator chciał się wykazać, a sędzia chciał mieć sprawę z głowy? Albo z powodów politycznych? Niesłusznie skazanego na więzienie można przeprosić i wypłacić mu odszkodowanie, w przypadku kś to oczywiście niemożliwe. Sądy są zbyt zawodne by im ufać.

Gość koniushykrolewski
kara śmieci jest karą nieodwracalną, i dlatego jestem przeciw, ale powinna być dożywocie, chociaż to kara najgłupsza, gdyż w skazanym wyzwala tyle agresji i przekonania że teraz to już mu wszystko wolno, cholernie ciężka sprawa, ale jak sobie pomyślę, że niedługo będą wychodzić , zboczeńcy i mordercy, którym jakieś głupki darowali życie, to mi skóra cierpnie .....

Gość gość
Jetsem za.